Hoe Plug-ins In De COP . In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Plug-ins In De COP . In Te Schakelen
Hoe Plug-ins In De COP . In Te Schakelen

Video: Hoe Plug-ins In De COP . In Te Schakelen

Video: Hoe Plug-ins In De COP . In Te Schakelen
Video: REFILL YOUR WALL PLUGINS! DOLLAR TREE HACK! 2024, Mei
Anonim

Het installeren van nieuwe plug-ins in Counter Strike is niet moeilijk, zelfs voor een niet erg ervaren gebruiker. De plug-in wordt ingeschakeld door standaard systeemtools en vereist geen gebruik van extra software.

Hoe plug-ins in de COP. in te schakelen
Hoe plug-ins in de COP. in te schakelen

instructies:

Stap 1

Download het archief van de geselecteerde Counter Strike-plug-in naar uw computer en pak het uit in een willekeurige map. Let op de extensies van de uitgepakte bestanden. Ze bepalen waar deze bestanden worden opgeslagen: - cfg - configuratiebestand voor plug-ins; - txt - optioneel bestand, niet altijd aanwezig; - amxx - hoofdplug-inbestand; - sma - optioneel bronbestand voor plug-ins.

Stap 2

Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Alle programma's". Vouw de koppeling Accessoires uit en start de Windows Verkenner-toepassing. Ga naar het pad addons / amxmodx / plugins en plaats elk gedownload bestand in de juiste map: - plugin_name.sma - in de map addons / amxmodx / scripting; - plugin_name.txt - in de map addons / amxmodx / data / lang; - plugin_name - naar de map addons / amxmodx / config; - plugin_name.amxx - naar de map addons / amxmodx / config / plugins.

Stap 3

Keer terug naar het hoofdmenu Start en ga opnieuw naar Alle programma's. Vouw de link "Accessoires" uit en start de toepassing "Kladblok". Open het bestand plugins.ini in de map addons / amxmodx / config / plugins en typ de naam van de te installeren plug-in aan het einde van het document. Sla uw wijzigingen op en start de server opnieuw op om de geselecteerde actie toe te passen.

Stap 4

Houd er rekening mee dat om de plug-in correct te laten werken, er geen puntkomma (;) voor de naam mag staan in het bestand modules.ini. Het weergeven van plug-ins in de gameconsole wordt gedaan door de opdracht amx_plugins. Nadat alle beschikbare plug-ins zijn weergegeven, typt u amx_plugin_name in de console om deze in te schakelen.

Stap 5

Houd er rekening mee dat de geïnstalleerde plug-inversies compatibel moeten zijn met de gebruikte server en mods.

Aanbevolen: