Hoe De CS-server Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De CS-server Uit Te Schakelen
Hoe De CS-server Uit Te Schakelen

Video: Hoe De CS-server Uit Te Schakelen

Video: How to fix Failed to find dedicated server (CSGO Workshop)| 2021 Method 2022, December
Anonim

Het oplossen van het probleem van het op afstand afsluiten van de Counter Strike-spelserver kan handig zijn als de servereigenaar op een andere locatie aanwezig moet zijn. Andere spelers kunnen gedurende deze tijd verder spelen.

Hoe de CS-server uit te schakelen
Hoe de CS-server uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Download een speciale plug-in ServerOFF naar uw computer om de server van het Counter Strike-spel op afstand uit te schakelen, dat gratis te downloaden is op internet. Pak het gedownloade archief uit in een handige map. Maak een kopie van alle archiefbestanden en plaats deze in de map addons / amxmodx / config / plugins. Houd er rekening mee dat elk bestand in de juiste map moet worden geplaatst, d.w.z. modellen in een map met de naam modellen, geluid in een map met de naam geluid, enz.

Stap 2

Start Kladblok en open het bestand users.ini in Servercstrikeaddonsamxmodxconfigs. Typ de naam van de plug-in die moet worden geïnstalleerd op de laatste regel van het document en sla uw wijzigingen op.

Stap 3

Gebruik de volgende commando's: - say / serveroff - om het hoofdmenu op te roepen; - amx_serveroff - om de server af te sluiten met behulp van de console; - 1 - om de server af te sluiten na een geselecteerd tijdsinterval in uren; - 2 - om de server af te sluiten op het einde van de gebruikte kaart; - 3 - om de server onmiddellijk af te sluiten; - amx_serveroff stop - om de timer uit te schakelen.

Stap 4

Bekijk de mogelijkheid om de kleur van chatberichten te wijzigen: - b - om blauw te selecteren; - w - om wit te selecteren; - y - om geel te selecteren; - r - om rood te selecteren; - g - om groen te selecteren.

Stap 5

De syntaxis van de volledige opdracht in de console ziet er dus uit als amx_serveroff mod_number selected_time_time_in_ hours wanted_color_of_messages_in_chat.

Stap 6

Een eerdere en eenvoudigere versie van ServerOFF v0.7 is een andere implementatieoptie voor dezelfde plug-in. Om deze versie van de plug-in te gebruiken, hoeft de beheerder alleen de opdracht / serveroff in de chat te typen. De keuze van het tijdsinterval voor het afsluiten wordt uitgevoerd door de opdracht so_timeoff. De tijd moet ook in uren worden aangegeven.

Populair per onderwerp