Hoe De Radar In De COP Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Radar In De COP Uit Te Schakelen
Hoe De Radar In De COP Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Radar In De COP Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Radar In De COP Uit Te Schakelen
Video: LET OP❗ HOE JE SAZAN VIS SMAKELIJK BAKT! Recepten van Murat. 2024, Oktober
Anonim

Volgens de praktijk is de winnaar in Counter-Strike meestal niet degene die beter schiet, maar degene die zich slimmer gedraagt in de strijd. Een van de belangrijkste tactische elementen is de radar, die helpt bij het navigeren op het slagveld, maar soms kan het het zicht verstoren, dan moet het worden uitgeschakeld.

Hoe de radar in de COP uit te schakelen
Hoe de radar in de COP uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Controleer je spelinstellingen. Allereerst bepaalt de aanwezigheid van een radar het overeenkomstige item in het menu "Opties" - "Interface", dat op elk moment kan worden verwijderd.

Stap 2

Gebruik de console. Start het hoofdinstellingenvenster door het vakje naast de functie "Activate Console" aan te vinken. Na het starten van een spel voor één speler (om niet afgeleid te worden), drukt u op de "tilde" (~)-toets op uw toetsenbord. In de commandoregel die verschijnt, kun je interne commando's invoeren: de drawradar- en hideradar-codes zijn verantwoordelijk voor het in- en uitschakelen van de radar. U kunt ook de opdracht cl_radartype met een waarde van 0 of 1 gebruiken om de transparantiemodus voor minikaarten in of uit te schakelen.

Stap 3

Zoek op internet en download het hud.txt-bestand voor Counter-Strike, als het invoeren van console-opdrachten niet heeft geholpen om de radar uit te schakelen. Misschien kan de huidige kopie worden beschadigd of vervangen door een exemplaar van lage kwaliteit (bijvoorbeeld bij het installeren van mods). Plaats het nieuwe bestand in de game / cstrike-submap.

Stap 4

Probeer cheats te installeren. Naast de populaire aimbot of wallhack is er een RADAR-cheat die zowel je vijanden als bondgenoten op de kaart laat zien. Natuurlijk biedt het een tactisch voordeel van onschatbare waarde, maar tegelijkertijd is het een oneerlijke zet. Om de radar te besturen, download je de RADAR-modificatie naar je computer door deze uit te pakken in de gamemap. Voer het bestand uit met de extensie *.exe en onthoud de sleutel die de cheat activeert. Ga na het starten van het spel naar de server en dubbelklik op de gewenste knop: hiermee kun je de radar aanzetten en direct van het scherm verwijderen.

Stap 5

Verander de huid van de radar, waardoor deze meer onzichtbaar of volledig transparant wordt. Om dit te doen, kunt u het zelf doen of een archief met een nieuw radarbeeld downloaden en uitpakken naar een geschikte locatie op uw computer. Binnenin vind je verschillende *.spr-bestanden. Kopieer ze naar de map / sprites in de hoofdmap. Als de namen van bestanden overeenkomen, aarzel dan niet om hun oude versies te verwijderen (of sla een reservekopie op met de mogelijkheid van herstel). Als de opgegeven map ontbreekt, maakt u deze zelf aan.

Aanbevolen: