Hoe Over Te Schakelen Naar Een Andere Server

Inhoudsopgave:

Hoe Over Te Schakelen Naar Een Andere Server
Hoe Over Te Schakelen Naar Een Andere Server

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar Een Andere Server

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar Een Andere Server
Video: wifi-afstandsbediening voor IR- en RF-codes Broadlink RM4C Pro, werk in Home Assistant 2024, April
Anonim

Hetzelfde spel kan op verschillende servers worden gespeeld. Om er doorheen te navigeren, zijn er afzonderlijke programma's en systeemhulpprogramma's in het spel ingebouwd. Zorg er bij het overschakelen naar een andere server voor dat je een internetverbinding hebt.

Hoe over te schakelen naar een andere server
Hoe over te schakelen naar een andere server

Het is nodig

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Om in een online game over te schakelen naar een andere server, download en installeer je een speciaal programma dat zich op bijna elke server bevindt. Dergelijke programma's bestaan voor elk spel afzonderlijk, meestal maakt u via deze programma's verbinding met de netwerkmodus, selecteert u een server, maakt u een verbinding, enzovoort.

Stap 2

Je kunt de gameclient ook downloaden van verschillende sites met gamesoftware. Sommige games hebben ook een ingebouwde netwerkmodus met behulp van bestaande hulpprogramma's voor verbinding, in dergelijke gevallen vindt de overgang naar de servers meestal plaats vanuit het menu.

Stap 3

Verbreek de verbinding met de huidige server in de game-uploader en werk de lijst met beschikbare bronnen bij. Selecteer de overstap naar een andere server in het programma- of spelmenu. Houd er rekening mee dat in sommige gevallen niet alle beschikbare servers worden weergegeven, soms kunt u handmatig de instellingen invoeren van de bron die u nodig hebt om te navigeren.

Stap 4

Je kunt het serveradres zowel in de gameclient als op internet vinden op speciale themasites en forums. In gevallen waarin u een beschermde spelbron wilt invoeren, moet u ervoor zorgen dat u een gebruiker bent voor wie toegang tot de functies ervan openstaat.

Stap 5

Als de game wordt bestuurd met een speciale console, start u deze en vindt u op internet speciale codes die voor elke game afzonderlijk zijn ontworpen. Voer het in de console in en voer het adres van de server in om naar toe te gaan, en sluit je er vervolgens bij aan.

Stap 6

Als je problemen hebt met het wijzigen van de spelserver, moet je hoogstwaarschijnlijk ook de basisparameters van het spel vooraf configureren. Let ook op de softwareversie. Het is heel goed mogelijk dat je voor een multiplayer-game op een van de servers deze moet verhogen.

Aanbevolen: