Hoe Autobalance Uit Te Schakelen In De COP

Inhoudsopgave:

Hoe Autobalance Uit Te Schakelen In De COP
Hoe Autobalance Uit Te Schakelen In De COP

Video: Hoe Autobalance Uit Te Schakelen In De COP

Video: Hoe Autobalance Uit Te Schakelen In De COP
Video: Remove Auto-balance from casual tf2 ! 2024, Mei
Anonim

Sommige instellingen in verschillende games worden niet alleen in het configuratiemenu beheerd. Heel vaak kunt u speciale codes gebruiken om een bepaalde functie in of uit te schakelen.

Hoe autobalance uit te schakelen in de COP
Hoe autobalance uit te schakelen in de COP

Het is nodig

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Als je een normaal niet-multiplayer-spel Couter Strike speelt, open je het cheatpaneel en voer je "mp_autoteambalance 0" in zonder aanhalingstekens. De console wordt opgeroepen door op de "~"-toets te drukken, maar er kunnen verschillende commando's zijn om de console op te roepen voor verschillende versies van het spel.

Stap 2

Om automatisch spelerssaldo in Couter Strike in te schakelen, voert u "mp_autoteambalance 1" in de console in. In een multiplayer-game kan deze functie alleen worden gewijzigd door de serverbeheerder, dus het is logisch om deze cheatcode niet te gebruiken in een normaal spel met bots om de gamevaardigheden voor verder multiplayer-spel te vergroten.

Stap 3

Gebruik ook verschillende cheatcodes die toegang geven tot bepaalde functies van het spel. Bijvoorbeeld, de cheatcode "mp_freezetime 0" schakelt het aftellen uit voor het begin van de ronde, "impulse 102" maakt de weergave van een grote hoeveelheid bloed mogelijk, "sv_stepsize 9999999999" vergroot de lengte van je pas, "impulse101" - geeft de speler $ 16000, " sv_clienttrace 9999 "- stelt de maximale vuursnelheid in," sv_airaccelerate -100 "- vermindert de weerstand van objecten waarop de invloed van deze of gene speler is gericht, enzovoort. Je kunt cheatcodes vinden om de spelparameters te wijzigen op elk spelforum dat gewijd is aan de bespreking van dit spel.

Stap 4

Profiteer ook van verschillende patches om de verborgen functies van het spel te ontdekken. Houd er rekening mee dat de meeste van deze methoden niet werken in multiplayer, dus het gebruik ervan is niet aan te raden - je verliest alleen de kans om je spelvaardigheden te verbeteren.

Stap 5

Als je cheats wilt gebruiken in een multiplayer-game, maak dan je eigen server aan, waarin jij de beheerder bent. Houd er rekening mee dat het spel met codes geen betekenis heeft en dat de interesse ervoor in dit geval meestal te snel zal verdwijnen.

Aanbevolen: