Hoe Verwijder Je Gratis Een Banner

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijder Je Gratis Een Banner
Hoe Verwijder Je Gratis Een Banner

Video: Hoe Verwijder Je Gratis Een Banner

Video: Hoe Verwijder Je Gratis Een Banner
Video: SanderHelpt #23 - Hoe maak je gratis en online een mooie banner! 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende werkwijzen om van een banneradvertentie af te komen. Sommige vereisen internettoegang, andere zijn gebaseerd op het onafhankelijk zoeken en verwijderen van virusbestanden.

Hoe verwijder je gratis een banner
Hoe verwijder je gratis een banner

Noodzakelijk

dr. Web CureIt

instructies:

Stap 1

Probeer eerst een wachtwoord te vinden waarmee de banneradvertentie van uw bureaublad wordt verwijderd. Er zijn verschillende sites die mogelijke codevariaties bieden. Meestal zijn dit de officiële websites van fabrikanten van antivirussoftware:

Zoek de velden voor het invoeren van het telefoonnummer op de hierboven gepresenteerde bronnen, vul ze in en klik op de knop "Zoek code".

Stap 2

Vervang de resulterende combinaties in het veld van het reclamevenster. Het advertentievenster moet worden uitgeschakeld na het invoeren van het juiste wachtwoord. Als deze methode om de banner uit te schakelen niet is gelukt, probeer dan uw computer te scannen met een speciaal programma. Start uw computer opnieuw op en meld u aan in de veilige modus.

Stap 3

Maak verbinding met internet en download van de site https://www.freedrweb.com/cureit/ Dr. Web Curelt. Onmiddellijk na het starten van het gedownloade bestand begint een systeemscan. Houd er rekening mee dat dit proces moet worden gestart in de normale bedrijfsmodus van het besturingssysteem

Stap 4

Naast de bestanden die de weergave van een reclamebanner veroorzaken, kan het programma ook andere virushulpprogramma's detecteren. Verwijder ze ook. Als het CureIt-programma de virusbestanden niet kon vinden, verwijder ze dan zelf.

Stap 5

Start uw computer opnieuw op en herhaal het invoerproces in de veilige modus van Windows. Open bestandsverkenner of een andere bestandsbeheerder. Ga naar de map System32, die zich in de systeemmap van Windows bevindt.

Stap 6

Schakel nu het sorteren van bestanden "Op type" in. Zoek de dll-extensiebestanden. Verwijder de letters die de lettercombinatie lib aan het einde van de naam bevatten. Start uw computer opnieuw op en ga naar de normale Windows-modus. Zorg ervoor dat er geen advertentiebanner is.

Aanbevolen: