Hoe Verwijder Je Een Roze Banner?

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijder Je Een Roze Banner?
Hoe Verwijder Je Een Roze Banner?

Video: Hoe Verwijder Je Een Roze Banner?

Video: Hoe Verwijder Je Een Roze Banner?
Video: How to make a Rose Banner in Minecraft! (Flower) 2024, Mei
Anonim

Ontwikkelaars van antivirussoftware hebben veel manieren bedacht om virusbanners te verwijderen. De meest gebruikelijke optie is om een geschikt wachtwoord te vinden.

Hoe verwijder je een roze banner?
Hoe verwijder je een roze banner?

Het is nodig

Genees het

instructies:

Stap 1

Probeer uw computer opnieuw op te starten en de veilige modus van Windows te starten. Als de banner niet in deze modus verschijnt, maak dan verbinding met internet en ga naar de website https://www.drweb.com/unlocker/index. Als de virusmodule zich zelfs in de veilige modus manifesteert, gebruik dan een mobiele telefoon of een andere computer om de bovenstaande bron te bezoeken

Stap 2

In de rechterbenedenhoek van de pagina die wordt geopend, staan voorbeelden van de meest voorkomende banners. Zoek daar een afbeelding die identiek is aan de afbeelding die op uw scherm verschijnt. Klik erop met de linkermuisknop. De naam van het virus en het wachtwoord dat nodig is om het uit te schakelen, worden aan de linkerkant van het scherm weergegeven. Voer deze code in het bannerveld in.

Stap 3

Als de advertentiemodule na het invoeren van het wachtwoord niet wordt uitgeschakeld, vult u de velden "Nummer" of "Tekst" in met de gegevens in het virusvenster. Klik op de knop "Code zoeken" en probeer de verstrekte wachtwoorden te gebruiken.

Stap 4

Probeer de stappen in de vorige stap te herhalen met behulp van de volgende bronnen: https://support.kaspersky.com/viruses/deblocker en https://www.esetnod32.ru/.support/winlock. Als de wachtwoorden die op deze sites zijn uitgegeven niet hebben geholpen om de banner uit te schakelen, download dan de Dr. Web CureIt

Stap 5

Start uw computer op in de normale besturingssysteemmodus. Start het CureIt-programma. Wacht terwijl het scanproces van uw computer is voltooid. Verwijder alle bestanden die door het hulpprogramma worden voorgesteld. Start uw pc opnieuw op.

Stap 6

Als het CureIt-programma de taak niet aankan, verwijder dan zelf de vereiste bestanden. Open de systeempartitie van uw harde schijf en navigeer naar de System32-map in de Windows-map. Verwijder alle bestanden die eindigen op lib.dll. Uiteraard is in deze situatie dll de bestandsextensie.

Aanbevolen: