Windows Registreren Register

Inhoudsopgave:

Windows Registreren Register
Windows Registreren Register

Video: Windows Registreren Register

Video: Windows Registreren Register
Video: How to Register ocx/dll Files - Tutorial 2024, Oktober
Anonim

Iedereen die het Windows-besturingssysteem gebruikt, heeft de mogelijkheid om enige tijd de volledige gratis versie uit te proberen, verschillend voor alle Microsoft-producten. Maar nadat de proefperiode is verstreken, moet u Windows activeren. Dit moet gebeuren, terwijl het registreren van Windows een vrijwillige aangelegenheid is voor de gebruiker.

Windows registreren register
Windows registreren register

instructies:

Stap 1

Voor vroege producten in de Microsoft Windows-familie waren de begrippen registratie en activering niet duidelijk afgebakend, dus veel gebruikers voelen het verschil ook niet zo goed. Registratie is een proces waarbij een persoon Microsoft informatie over zichzelf verstrekt, inclusief een e-mailadres. Daarna kan hij als eerste op de hoogte zijn van alle nieuwe Microsoft-producten en krijgt hij diverse tips en nuttige informatie per mail. Om Windows te registreren, gaat u naar

Stap 2

U ziet een pagina waar u wordt gevraagd om uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren om in te loggen. Als u MSN Hotmail, MSN Messenger gebruikt of een Passport-account hebt, kunt u uw Windows Live ID invoeren en ermee inloggen. Indien u niet geregistreerd bent en geen Windows Live ID heeft, kunt u alle informatie invullen zodat u op de volgende pagina een uitnodiging ziet om u als nieuwe gebruiker te registreren.

Stap 3

Op de pagina die wordt geopend, kunt u uw e-mailadres en wachtwoord invoeren, die u later kunt gebruiken om u aan te melden bij een Windows Live ID-site. Naast de gebruikersnaam en het wachtwoord, moet u een geheime vraag en een antwoord daarop selecteren, evenals de captcha invoeren - de code uit de afbeelding. Dit is nodig om te beschermen tegen automatische registraties met behulp van scripts of robots.

Stap 4

Als u zich in werkelijkheid niet wilt registreren, maar uw besturingssysteem wilt activeren, dan kunt u dit op verschillende manieren doen. Voer eerst de activeringswizard uit. Als u Windows 7 hebt, moet u hiervoor op "Start" klikken, met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" klikken en vervolgens de eigenschappen ervan openen. Selecteer "Activering" in de eigenschappen. Voor oudere versies van Windows gaat u anders te werk. U moet op "Start" klikken, vervolgens "Programma's" openen, "Standaard" selecteren, daar vindt u "Systeemwerkset". De lijst toont "Microsoft Windows-activering". Een eenvoudigere optie is om op het activeringspictogram in de lade te klikken.

Stap 5

U kunt Windows zowel telefonisch als via internet activeren. Kies de optie die voor u het beste werkt en volg de aanwijzingen die op het scherm verschijnen of die u hoort van uw Microsoft-ondersteuningsprovider.

Aanbevolen: