Een Nieuwe Skype Registreren Register

Inhoudsopgave:

Een Nieuwe Skype Registreren Register
Een Nieuwe Skype Registreren Register

Video: Een Nieuwe Skype Registreren Register

Video: Een Nieuwe Skype Registreren Register
Video: How to Create Skype Account? Skype Sign UP u0026 Registration 2021 2024, April
Anonim

In onze tijd, waarin de ontwikkeling van geavanceerde technologieën in een razend tempo verloopt, doen zich voortdurend nieuwe mogelijkheden voor om taken van een andere aard uit te voeren. Ze gingen ook niet voorbij aan een van de taken met de hoogste prioriteit van een persoon, namelijk spraakcommunicatie tussen mensen. En daarom is er veel verschillende software verschenen in gratis en betaalde toegang die deze taak uitvoert. Het Skype-programma steekt af tegen hun achtergrond.

Een nieuwe Skype registreren register
Een nieuwe Skype registreren register

Het is nodig

Personal computer, Skype-software

instructies:

Stap 1

Om een Skype-account te registreren, downloadt u eerst de nieuwste versie van het programma van de officiële website www.skype.com

Stap 2

Installeer vervolgens het programma op uw computer. Het installatieproces is heel eenvoudig, aangezien u de vragen van de standaard Application Installation Wizard moet beantwoorden. Probeer het programma te installeren in de map op de lokale schijf "C". De snelkoppeling naar het programma zou automatisch op het bureaublad moeten verschijnen. Zo niet, ga dan door de "Start". Ga vervolgens naar het tabblad "Programma's" en zoek naar recent geïnstalleerde applicaties.

Stap 3

Nadat u Skype hebt geïnstalleerd en gestart, wordt u gevraagd een nieuw account te registreren. Over het algemeen kunnen we zeggen dat de registratie niet meer dan een minuut duurt, u hoeft alleen maar alle parameters correct in te voeren, zodat het programma niet opnieuw terugkeert naar gegevensinvoer. Voer eerst uw voor- en achternaam in en vervolgens uw login en wachtwoord om toegang te krijgen tot het systeem.

Stap 4

Wanneer u dit heeft gedaan, klikt u op de knop "doorsturen" en voert u uw echte e-mailadres in, dat nodig is om uw wachtwoord te herstellen als u het vergeet. Het is in dit stadium ook noodzakelijk om uw land en stad binnen te gaan, dat wil zeggen de plaats waar u woont. Vink voor het gemak het vakje aan naast de optie voor automatische autorisatie wanneer u Skype start.

Stap 5

Wanneer u op de knop "autoriseren" klikt, kan het installatieproces van Skype op uw computer als voltooid worden beschouwd, maar het is het beste om de functionaliteit van uw apparatuur te controleren door uw eerste Echo / Sound Test Servise-contactpersoon te bellen.

Stap 6

Zoals u kunt zien, is het installeren van Skype op uw computer eenvoudig en kost het niet veel tijd, hoewel u veel mogelijkheden zult hebben op het gebied van audio- en videocommunicatie via internet.

Aanbevolen: