Een Windows-service Registreren

Inhoudsopgave:

Een Windows-service Registreren
Een Windows-service Registreren

Video: Een Windows-service Registreren

Video: Een Windows-service Registreren
Video: WCF Service Hosting - Windows Service Hosting Part 2 2024, Mei
Anonim

Als u één pc heeft die is ontworpen voor meerdere gebruikers en u wilt niet dat anderen toegang hebben tot uw bestanden, dan moet u een persoonlijk account maken dat met een wachtwoord is beveiligd. En het kan worden geconfigureerd zoals u dat wilt, ongeacht een ander account. Dit wordt allemaal gedaan door een Windows-service te maken.

Een Windows-service registreren
Een Windows-service registreren

instructies:

Stap 1

Klik op Start - Configuratiescherm - Gebruikersaccounts. Klik in het venster dat verschijnt op "Een account aanmaken". Voer vervolgens de accountnaam in. Selecteer vervolgens het type account: Computerbeheerder of Beperkt account. Wanneer u een tweede account aanmaakt, kiest u meestal het type "beperkte account" als u niet de volledige controle over het besturingssysteem aan een andere gebruiker wilt geven. Klik dan gewoon op "Account aanmaken". U moet even wachten voordat de bewerking is voltooid.

Stap 2

Als u een wachtwoord voor uw account wilt instellen, gaat u naar "Start" - "Configuratiescherm" - "Gebruikersaccounts", daar klikt u op "Account wijzigen". Selecteer vervolgens het account dat u wilt wijzigen, in ons geval onder een wachtwoord. Klik op "Wachtwoord maken" en voer uw wachtwoord in en herhaal het. In het derde veld moet u een zin of een woord schrijven dat als een soort "herinnering" zal dienen voor het geval u uw wachtwoord vergeet.

Stap 3

Het is ook vermeldenswaard dat de wachtwoordherinnering zichtbaar is voor alle gebruikers, dus probeer deze zo in te voeren dat ze het antwoord weten, en in het algemeen kunt u alleen raden. Dit kan bijvoorbeeld een favoriet team in een sport zijn, een dier, iemands naam, de bijnaam van een huisdier, een date. Wachtwoorden die te eenvoudig zijn, mogen niet worden ingevoerd, zoals mensen zouden kunnen raden. Klik nu gewoon op "Wachtwoord maken".

Stap 4

Alles is klaar. Nu is uw account op een pc betrouwbaar beveiligd met een wachtwoord en u kunt niet bang zijn dat iemand het zal invoeren en iets zal wijzigen of uw persoonlijke gegevens, sommige bestanden en andere informatie zal gebruiken.

Aanbevolen: