Een Spel Registreren In Het Register

Inhoudsopgave:

Een Spel Registreren In Het Register
Een Spel Registreren In Het Register

Video: Een Spel Registreren In Het Register

Video: Een Spel Registreren In Het Register
Video: Trainz tutorials: auran account maken. 2024, April
Anonim

Tegenwoordig maakt bijna elk spelcomplex, wanneer het op een computer is geïnstalleerd, vermeldingen in het register van het besturingssysteem. Dit is nodig om de versie van het spelinstallatieprogramma te bepalen en om een aantal andere redenen: uit de registervermeldingen kunt u achterhalen in welke map het spel is geïnstalleerd en in welke periode. In de FIFA Manager-reeks computerspellen zit een bug waarbij de bijbehorende vermelding over de installatie van de game niet wordt gemaakt. Alles zou in orde zijn als dit onzichtbare item het groene licht zou geven voor de lancering van het spel, en aangezien het spel het niet vindt, moet je zelf een item in het register maken.

Een spel registreren in het register
Een spel registreren in het register

Noodzakelijk

Windows-besturingssysteem, systeemregister, computerspel FIFA Manager

instructies:

Stap 1

Het maken van vermeldingen in verschillende versies van dit spel verschilt praktisch niet, in de ene versie worden de sleutels in de ene registertak gemaakt en in de andere hebben de sleutels een andere locatie. Nadat u het systeem heeft opgestart, klikt u op het menu "Start", selecteert u "Uitvoeren", voert u in het geopende venster de waarde regedit in.

Stap 2

Ga in het programma dat wordt geopend naar de map HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREEA SportsFIFA Manager 08. In deze map moet u de installatiesleutel van het programma vinden - Install dir. Het ontbreken van deze sleutel geeft aan dat het installatieprogramma niet correct werkte tijdens de installatie van het spel.

Stap 3

Om deze sleutel te maken, klikt u met de rechtermuisknop op een lege ruimte in de Register-editor, selecteert u Nieuw en vervolgens Tekenreekswaarde. Voer de naam in van de nieuwe sleutel Install dir. Specificeer het pad naar het geïnstalleerde spel door te dubbelklikken op de nieuwe sleutel. Om de gegevens op te slaan, verlaat u gewoon de register-editor.

Stap 4

Om FIFA Manager 09 te spelen, moet je bijna hetzelfde doen. In de register-editor moet u de map HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREEA SportsFIFA Manager 09 vinden en de sleutel Install dir maken, als een dergelijke sleutel niet bestaat. Navigeer naar de geïnstalleerde game en test de wijzigingen door de game te starten.

Stap 5

Doe hetzelfde voor FIFA Manager 10 en controleer vervolgens het resultaat van ons werk.

Aanbevolen: