Hoe Het Pad Naar Het Register Te Registreren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Pad Naar Het Register Te Registreren
Hoe Het Pad Naar Het Register Te Registreren

Video: Hoe Het Pad Naar Het Register Te Registreren

Video: Hoe Het Pad Naar Het Register Te Registreren
Video: Как создать электронную почту с телефона, Android 2024, April
Anonim

Sommige pc-gebruikers kunnen worden geïntimideerd door het woord "register". De angsten zijn niet ongegrond. Mensen die besluiten het register te doorlopen zonder voorbereid te zijn, kunnen hoofdpijn krijgen en geen resultaten krijgen. Waarom erin klimmen? Het antwoord is om een bestand te "registreren" dat om de een of andere reden niet in de registerlijsten voorkwam. En als hij er niet op inging, dan is het dat voor het systeem niet. Hoe inschrijven in het register? Laten we bijvoorbeeld games nemen, omdat deze het vaakst onervaren gebruikers aanmoedigen om geïnteresseerd te zijn in dit probleem.

Hoe het pad naar het register te registreren
Hoe het pad naar het register te registreren

Noodzakelijk

Windows-computer, basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Registreer je spel in het register. Ga hiervoor naar station C en vervolgens naar de Windows-map. Daar zie je het regedit-programma, voer het uit. Er is een andere manier, gemakkelijker, voor degenen die niet tussen de systeemmappen willen graven. Klik op het bekende Start-pictogram en selecteer Uitvoeren. Zoek in het geopende venster "Programma uitvoeren" de adresbalk, waarna er "Bladeren" is (misschien ziet dat venster er voor uw systeem iets anders uit, maar de regel blijft steevast op zijn plaats). Beweeg de cursor over de regel en voer de naam van het programma "regedit" in en klik vervolgens op OK. Hierdoor wordt de "Register-editor" geopend.

Stap 2

Zoek de map "HKEY_LOCAL_MACHINE" tussen de takken. Het register ziet er bijna uit als een gewone mappenboom. Alle documenten bevinden zich aan de linkerkant van het venster Register-editor, waaronder de map "HKEY_LOCAL_MACHINE". Klik op het plusteken links van haar naam of twee keer op de map zelf. Zoek vervolgens de map "SOFTWARE" en zoek de gamemap erin. Ga erop in.

Stap 3

Zoek een bestand met de naam "Install dir". Als het bestand ontbreekt, doe het dan zelf. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u "create" en vervolgens - "create stringparameter". Noem het "Install dir".

Stap 4

Geef het pad aan waar je het spel hebt en klik vervolgens ergens op het scherm om het venster te minimaliseren. Het geregistreerde pad wordt automatisch opgeslagen. Het spel wordt dus in het register ingeschreven.

Aanbevolen: