Hoe Een Bluetooth-koptelefoon Via Usb Op Een Computer Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bluetooth-koptelefoon Via Usb Op Een Computer Aan Te Sluiten
Hoe Een Bluetooth-koptelefoon Via Usb Op Een Computer Aan Te Sluiten
Anonim

Draadloze technologieën vervangen geleidelijk onhandige kabeltechnologieën. Dergelijke verbindingen hebben veel voordelen: grote vrijheid, de mogelijkheid om snel tussen apparaten te schakelen, meerdere gadgets kunnen tegelijkertijd op één adapter worden aangesloten. Draadloze hoofdtelefoons kunnen ook worden aangesloten op een computer. Dit is een eenvoudige procedure die de eerste keer goed wordt onthouden.

Hoe een bluetooth-koptelefoon via usb op een computer aan te sluiten
Hoe een bluetooth-koptelefoon via usb op een computer aan te sluiten

Hoe een Bluetooth-hoofdtelefoon aan te sluiten

Moderne hoofdtelefoonmodellen zijn uitgerust met een radiomodule of een Bluetooth-apparaat. Om ze te verbinden, moet u een aantal eenvoudige stappen uitvoeren. Voor verouderde modellen of modellen die bedoeld zijn voor gebruik met ingebouwde adapters, zijn aanvullende manipulaties vereist.

Aansluiting met de meegeleverde module

Gebruik voor het aansluiten de adapter die in een set met de hoofdtelefoon is meegeleverd. Het is een doos met een stekker of een apparaat dat is uitgerust met een USB-connector. Sluit de adapter aan op de computer en zet de koptelefoon aan. Eén kopje heeft een indicator die controleert of er een verbinding tot stand is gekomen.

Daarna wordt het apparaat programmatisch verbonden met het systeem. U moet naar het menu "Start" gaan, Bluetooth typen in de zoekbalk. Er verschijnen dan links in het venster, waaronder u degene kunt selecteren die u nodig heeft. Als u deze stappen voltooit, wordt de wizard "Apparaat toevoegen" geopend. Nu moet u het koppelen inschakelen - hiervoor moet u de aan / uit-toets op de hoofdtelefoon een paar seconden ingedrukt houden. Een nieuw apparaat zou in de apparatenlijst moeten verschijnen. Het is noodzakelijk om het met de muisknop te selecteren en op het opschrift "Volgende" te drukken.

Na het voltooien van de installatie meldt de "Wizard" dat het apparaat succesvol is toegevoegd aan de computer. Nu kun je hem sluiten.

Daarna moet u naar het "Configuratiescherm" gaan en naar het tabblad "Apparaten en printers". Nadat u het apparaat op naam hebt gevonden, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteert u "Bluetooth-bewerkingen". De computer zoekt automatisch naar services die nodig zijn om de hoofdtelefoon goed te laten werken.

Wanneer het zoeken voorbij is, moet u op de knop "Luister naar muziek" drukken. Wacht vervolgens op de bevestiging van de verbinding. Dan kun je de koptelefoon gebruiken.

Hoe een hoofdtelefoon zonder module aan te sluiten

Als u een ingebouwde adapter voor verbinding hebt, moet u iets andere procedures uitvoeren. Het apparaat wordt vaak geleverd met een driverschijf. Als het niet aanwezig is, kun je ze vinden op het net. In de handmatige modus vindt u stuurprogramma's op de website van de fabrikant. Acties voor automatisch zoeken moeten als volgt zijn:

  • Nadat u "Apparaatbeheer" hebt geopend, moet u in de Bluetooth-tak een apparaat vinden dat is gemarkeerd met een gele driehoek. Als het ontbreekt, ga dan naar "Andere apparaten" en zoek de onbekende onder hen.
  • Selecteer de gevonden regel met de rechter muisknop, selecteer de driver update operatie in het menu dat opent.
  • Selecteer de automatische zoekmodus in het netwerk.

Wanneer de stuurprogramma's zijn gevonden, vindt de download en installatie plaats. Aan het einde van de procedure moet u uw computer opnieuw opstarten. De vervolgacties worden op dezelfde manier uitgevoerd als bij het werken met een complexe module.

Bij het ontwikkelen van moderne apparatuur proberen fabrikanten het de gebruikers zo gemakkelijk mogelijk te maken om ermee te werken. De procedure voor het aansluiten van een Bluetooth-hoofdtelefoon op een pc na het zorgvuldig lezen van de instructies is niet moeilijk.

Populair per onderwerp