De Microfoon Aan De Voorkant Inschakelen

Inhoudsopgave:

De Microfoon Aan De Voorkant Inschakelen
De Microfoon Aan De Voorkant Inschakelen

Video: De Microfoon Aan De Voorkant Inschakelen

Video: De Microfoon Aan De Voorkant Inschakelen
Video: tutorial microfoon inschakelen op bandicam! 2024, Mei
Anonim

Soms is het erg handig om de microfoon- en koptelefoonaansluitingen aan de voorkant van de computer te gebruiken. Het is goed als u wordt getoond hoe u dit moet doen wanneer u een computer in een winkel koopt. Maar het thuis aansluiten van een microfoon is ook niet zo moeilijk. Het belangrijkste is om een paar eenvoudige regels te volgen.

De microfoon aan de voorkant inschakelen
De microfoon aan de voorkant inschakelen

Het is nodig

  • - microfoon;
  • - koptelefoon of luidsprekers voor geluidsweergave.

instructies:

Stap 1

Om aan de slag te gaan, zet u uw computer aan, wacht u tot deze is opgestart en bereidt u een werkende microfoon voor. Als het werkt via de connectoren aan de achterkant van de systeemeenheid, kunt u veilig proberen om het op het voorpaneel aan te sluiten. Meestal is er een roze connector (met een microfoonpictogram). Voor het testen, het programma dat wordt geleverd met de stuurprogramma's voor de geluidskaart (bijvoorbeeld Realtek HD manager) of Geluidsrecorder, die gemakkelijk kan worden gevonden door het pad "Start" -> "Alle programma's" -> "Standaard" -> " te volgen Amusement".

Stap 2

Als de microfoon niet aangaat (dit kan worden gesignaleerd door stationaire opnameschalen), controleer dan eerst de software-activering van de microfoon. Zoek het luidsprekerpictogram in het systeemvak en dubbelklik erop. Selecteer in het venster van de belangrijkste geluidsinstellingen dat verschijnt "Eigenschappen" -> "Mixer" -> invoerapparaat (invoer). Dit kan bijvoorbeeld Realtek HD Audio Input zijn. Selecteer de instelling "Mic Volume". Wanneer u het venster sluit, ziet u de volumeregeling voor het opnemen van de microfoon. Het microfoonpictogram moet actief zijn en op ten minste de helft van de schaal zijn ingesteld. Een alternatieve manier om deze instellingen te maken: "Configuratiescherm" -> "Geluiden en audioapparaten" -> "Audio" -> "Geluidsopname" -> "Volume".

Stap 3

Als het opnemen nog steeds niet lukt, controleer dan de automatische detectiemodus op het voorpaneel. Dit is het beheervenster van het programma dat verantwoordelijk is voor uw audioapparaten. Vink het bovenste selectievakje aan zoals weergegeven op de foto en controleer de microfoonopname opnieuw. Vaak is het vanwege actieve automatische detectie dat er een conflict met een audioapparaat ontstaat.

Stap 4

Als u nog niet succesvol bent, moet u uw computer opnieuw opstarten en BIOS openen. Open daar het menu "Geavanceerde instellingen". De sectie "Chipsetconfiguratie" kan de parameter "Front Panel Control" bevatten. Forceer het om "Ingeschakeld" te zijn (in plaats van "Auto"). Probeer na het opnieuw opstarten opnieuw de microfoon te activeren vanaf het voorpaneel.

Stap 5

Een ander gevaar kan op u wachten als de audiokabel op het voorpaneel niet op het moederbord was aangesloten bij het monteren van de computer. U kunt dit controleren als u de zijklep van de systeemeenheid opent en het aansluitpunt inspecteert. Als je instructies hebt voor het moederbord, waar de connectoren voor aansluiting zijn aangegeven, en je hebt precies bepaald waar je de audiokabel moet steken, dan kun je het zelf doen. Let op - Als uw computer nieuw is en de behuizing is verzegeld, dient u contact op te nemen met de wederverkopers voor hulp om uw garantie niet te verliezen.

Aanbevolen: