Doctor Web Antivirus Installeren

Inhoudsopgave:

Doctor Web Antivirus Installeren
Doctor Web Antivirus Installeren

Video: Doctor Web Antivirus Installeren

Video: Doctor Web Antivirus Installeren
Video: Dr Web Cureit как скачать, настроить, проверить на вирусы? 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig is het gebruik van internet zonder antivirusbescherming gecontra-indiceerd. Het aantal virusbedreigingen groeit elke dag, maar tegelijkertijd worden de methoden om ermee om te gaan steeds beter. In dit geval is de eerste en belangrijkste beschermingslijn voor uw computer constant werkende en bijgewerkte antivirusbescherming. Dergelijke bescherming wordt onder meer geboden door het antiviruspakket Doctor Web (DrWeb).

Doctor web antivirus installeren
Doctor web antivirus installeren

Noodzakelijk

computer, internettoegang, antivirus Doctor Web, basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Installeer de optische schijf met het programma in het station of download het installatiepakket van de website van de ontwikkelaar. Voer het installatieprogramma uit. Volg de instructies die op het scherm verschijnen en lees en accepteer de licentieovereenkomst. Daarna start de registratieprocedure, vul de vereiste velden in en voer de productregistratiesleutel in als een commerciële versie van de antivirus is geïnstalleerd.

Stap 2

Nadat de installatie is voltooid, zal DrWeb automatisch starten en de antivirus opnieuw installeren. Dit bestand heet drweb32.key en bevindt zich in de map met het geïnstalleerde programma, meestal is dit de map C: Program FilesDrWeb. Kopieer dit bestand naar een medium en verberg het op een veilige plaats.

Aanbevolen: