Tekst Vergroten

Inhoudsopgave:

Tekst Vergroten
Tekst Vergroten

Video: Tekst Vergroten

Video: Tekst Vergroten
Video: Tekst vergroten 2024, Mei
Anonim

Met tekstverwerkingstools, zowel in tekstverwerkingsdocumenten als in blogs, kunt u de aandacht van lezers vestigen op de belangrijkste woorden van de boodschap. Dit kan een markering zijn, een ander type lettertype of het gebruik van een lettertype met een andere grootte.

Tekstverwerkingstools helpen de aandacht van lezers te vestigen op de belangrijkste woorden
Tekstverwerkingstools helpen de aandacht van lezers te vestigen op de belangrijkste woorden

Noodzakelijk

Computer met internetverbinding

instructies:

Stap 1

Om de tekst in een blogbericht te vergroten, begint u met het maken van een nieuw bericht. Voer de naam in en stel de weergavemodus in - HTML (exclusief de "Visuele editor"). Voer uw berichttekst in.

Stap 2

Verplaats uw cursor naar het begin van het fragment dat u wilt selecteren en plak het in uw codefragment: (verwijder spaties tussen tekens, alleen de woorden "lettergrootte" moeten worden gescheiden). Ga naar het einde van het tekstfragment en plak de code in (verwijder de spaties weer). De tekst wordt met één punt verhoogd (zoals je in de code hebt aangegeven)

Stap 3

Als u de tekst in een teksteditor (zoals Word) moet vergroten, schrijft u de tekst en selecteert u de sectie die u wilt vergroten. Klik met de rechtermuisknop en zoek het item "Lettertype". Voer in het vak "Grootte" een nieuw nummer in (groter dan het huidige). Druk op de Enter-toets.

Stap 4

Een andere manier om de tekst in uw document te vergroten. Zonder de rechtermuisknop te gebruiken, kunt u een stuk tekst selecteren. Zoek in de werkbalk bovenaan het veld met de naam van het lettertype en naast de grootte. Klik op het veld met getallen en voer een nieuwe waarde in.

Aanbevolen: