Hoe Het Netwerkgebruik Te Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Netwerkgebruik Te Vergroten
Hoe Het Netwerkgebruik Te Vergroten

Video: Hoe Het Netwerkgebruik Te Vergroten

Video: Informatica - Netwerken 2022, November
Anonim

Er zijn veel manieren om het netwerkgebruik te vergroten, wat meestal betekent dat internetverkeer moet worden vrijgemaakt om de gewenste bewerkingen uit te voeren. Het is niet in alle gevallen mogelijk om de snelheid te verhogen.

Hoe het netwerkgebruik te vergroten
Hoe het netwerkgebruik te vergroten

instructies:

Stap 1

Verhoog de netwerksnelheid om de gewenste acties uit te voeren door het downloaden van updates voor het besturingssysteem dat u gebruikt uit te schakelen. Ga hiervoor naar het configuratiescherm van uw computer, start de instellingen en beveiligingsinstellingen, ga naar de sectie updates en deactiveer hun download. U kunt updates ook volgens een schema installeren, zodat het downloaden ervan u niet hindert bij het uitvoeren van de noodzakelijke acties.

Stap 2

Om de snelheid van het netwerk te verhogen, sluit u ook programma's af die internetverkeer gebruiken. Het kunnen ook programma's zijn die op de achtergrond draaien, het is toegankelijk via de Windows-taakbalk in de rechterbenedenhoek van het scherm. Schakel ook tijdelijk het downloaden van updates uit voor het antivirussysteem en andere software die op uw computer is geïnstalleerd.

Stap 3

Gebruik de snelste browser met internetcaching voor bestanden ingeschakeld. Let op of uw browser functies gebruikt die internetverkeer gebruiken, zoals weersupdates, e-mailmeldingen, enzovoort. Het verkeer hiervoor is meestal klein.

Stap 4

Als u nog steeds niet over de snelheid van uw internetverbinding beschikt om de nodige werkzaamheden uit te voeren, neem dan contact op met de technische ondersteuningsdienst om uw internettoegangssnelheid te verhogen of over te schakelen naar een ander tariefplan. Deze parameters kunnen ook worden beheerd vanuit het persoonlijke account van de gebruiker op de officiële website van de serviceprovider. Om toegang te krijgen tot het configuratiescherm, gebruikt u meestal dezelfde login en hetzelfde wachtwoord als het programma om verbinding te maken met internet. Houd er rekening mee dat in sommige gevallen de overgang naar andere tariefplannen beperkt kan zijn.

Populair per onderwerp