Hoe Het Beeld Op De Monitor Te Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Beeld Op De Monitor Te Vergroten
Hoe Het Beeld Op De Monitor Te Vergroten

Video: Hoe Het Beeld Op De Monitor Te Vergroten

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Instructie werken met 2 beeldschermen (laptop en losse beeldscherm) 2023, Februari
Anonim

Wanneer u met grafische editors werkt, is het noodzakelijk om een ​​monitor met een verlengde schermdiagonaal te gebruiken, dit zal de uitvoering van uw taken vergemakkelijken en ook de vermoeidheid van de ogen verminderen. Niet elke gebruiker kan het zich veroorloven om zo'n monitor te kopen, maar dit is niet de hoofdtaak van ontwerpers en fotografen. Als je de tools waarmee ze werken verstandig gebruikt, kun je rondkomen met een standaardmonitor.

Hoe het beeld op de monitor te vergroten
Hoe het beeld op de monitor te vergroten

Het is nodig

Adobe Photoshop-software

instructies:

Stap 1

Om een ​​afbeelding of het hele venster op het scherm te vergroten, kunt u sneltoetsen (sneltoetsen) gebruiken. Er zijn drie paar van dergelijke combinaties, elk paar bevat een actie om de afbeelding te vergroten of te verkleinen. Door de toetsen Ctrl + "plus" ingedrukt te houden, kunt u de afbeelding vergroten, en Ctrl + "min" zal de afbeelding verkleinen. Om de afbeelding en de grootte van het venster proportioneel te wijzigen, gebruikt u de sneltoetsen Ctrl + alt = "Image" + "plus" en Ctrl + alt = "Image" + "minus". Het derde paar toetsen zijn sneltoetsen die de afbeeldingsschaal instellen: Ctrl + alt = "Afbeelding" + 0 (nul) voor 100% zoom en Ctrl + 0 (nul) om de afbeelding aan te passen aan de venstergrootte.

Stap 2

U kunt afbeeldingen ook vergroten of verkleinen met de vergrotingstool. Het werkt hetzelfde als in andere grafische viewers. Selecteer op de werkbalk het vergrootglaspictogram en selecteer vervolgens een modus, verhogen of verlagen (plus of min). De besturingsactie zal klikken met de cursor op de afbeelding.

Stap 3

Als u de waarde van deze tool (plus of min) niet selecteert, kunt u elke afbeeldingsgrootte krijgen. Het enige wat u hoeft te doen is de tool te gebruiken, een deel van de foto te selecteren en erop te klikken met de tool, de afbeelding wordt groter tot het formaat dat u hebt aangegeven.

Stap 4

U kunt ook de schaal van de foto wijzigen in de afbeeldingsnavigatiebalk. U kunt dit doen met de schuifregelaar onder de miniatuur door deze met de linkermuisknop vast te pakken.

Populair per onderwerp