Hoe De Grootte Van Bureaubladpictogrammen Te Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe De Grootte Van Bureaubladpictogrammen Te Vergroten
Hoe De Grootte Van Bureaubladpictogrammen Te Vergroten

Video: Hoe De Grootte Van Bureaubladpictogrammen Te Vergroten

Video: Bureaublad pictogrammen vergroten of verkleinen 2022, December
Anonim

Moderne videokaarten en monitoren creëren een grafisch beeld van zeer hoge kwaliteit waarmee u honderden verschillende snelkoppelingen op uw bureaublad kunt plaatsen. De kwaliteit van de afbeelding is natuurlijk goed, maar wat als de afbeelding zo hoogwaardig is dat het niet altijd mogelijk is om het lettertype van de labels en de pictogrammen zelf te onderscheiden? Het besturingssysteem Windows 7 biedt voldoende mogelijkheden om de bureaubladinstellingen aan te passen.

Hoe de grootte van bureaubladpictogrammen te vergroten
Hoe de grootte van bureaubladpictogrammen te vergroten

Het is nodig

een computer

instructies:

Stap 1

Om de pictogrammen op de computer, dat wil zeggen op het bureaublad in het besturingssysteem, te vergroten, klikt u op de knop "Start" en selecteert u "Configuratiescherm". Zoek in het Configuratiescherm het gedeelte Uiterlijk. Als een dergelijk item niet bestaat, klikt u in de linkerbovenhoek op het tabblad "Overschakelen naar klassieke weergave".

Stap 2

Klik in het gedeelte "Ontwerp" op het item "Scherm" boven aan het venster. De grafische instellingen voor het besturingssysteem worden geopend. U kunt dit menu ook op een andere manier openen. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad. Klik op het tabblad "Eigenschappen" in het contextmenu.

Stap 3

Let op de pagina die wordt geopend, getiteld "Schermleesgemak". Hier kunt u de grootte van de bureaubladpictogrammen vergroten, evenals het lettertype van de labels eronder. Het systeem biedt drie opties: klein (standaard ingesteld), medium en groot. Selecteer achtereenvolgens twee items - medium en large, en beslis welke van de opties je het leukst vindt.

Stap 4

Controleer uw selectie en klik op de knop "Toepassen". Waardeer de wijzigingen aan het bureaublad door alle vensters te minimaliseren. U kunt de lettergrootte ook wijzigen door op het item "Andere lettergrootte" te klikken en de gewenste schaal van symbolen te selecteren. Dit gedeelte bevat ook instellingen voor de schermresolutie van het bureaublad, kleurenschema's, kleurkalibratie, schermbeveiligingsopties en het wijzigen van de bureaubladachtergrond. Experimenteer met de instellingen en pas je uiterlijkmodus aan.

Stap 5

Mocht u in de toekomst problemen hebben met de resolutie van het scherm of pictogrammen op het bureaublad van de computer, dan kunt u alles op dezelfde manier wijzigen. Probeer verschillende opties. Ook in dit menu kunt u enkele parameters van de geïnstalleerde videokaart bekijken.

Populair per onderwerp