Een Film Overzetten Naar Een Dvd-schijf

Inhoudsopgave:

Een Film Overzetten Naar Een Dvd-schijf
Een Film Overzetten Naar Een Dvd-schijf

Video: Een Film Overzetten Naar Een Dvd-schijf

Video: Een Film Overzetten Naar Een Dvd-schijf
Video: How to Burn Video Files to CD/DVD in Windows 10 PC | Plays on DVD Players 2024, Mei
Anonim

Om een film van goede kwaliteit op een dvd-speler te bekijken, moet u deze op schijf branden. Gebruik voor het eenmalig branden van een dvd-r-schijf de standaard Windows-brandsoftware of speciale software.

Een film overzetten naar een dvd-schijf
Een film overzetten naar een dvd-schijf

Noodzakelijk

Lege dvd

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u gedetailleerde informatie over uw schijf vinden. Als u een dvd wilt branden, moet uw computer zijn uitgerust met een dvd-rw-gemarkeerd station. Deze markering is niet alleen te vinden in het venster Deze computer wanneer de schijflade leeg is, maar ook op de voorklep van de lade zelf. In sommige gevallen kan deze inscriptie verborgen zijn onder een sticker met het logo van de fabrikant of het bedrijf dat de systeemeenheid heeft gemonteerd.

Stap 2

Er is een andere manier om te controleren of de dvd-brandfunctie in uw drive aanwezig is. Plaats een lege (lege) schijf, wacht tot deze draait en de inhoud door het systeem wordt gelezen. Open vervolgens Deze computer opnieuw, klik met de rechtermuisknop op het schijfpictogram en bekijk het contextmenu. Als het de inscriptie "Bestanden naar schijf schrijven" bevat, schrijft het station schijven van dit formaat.

Stap 3

Afhankelijk van het drivemodel kan het verschillende schijfformaten opnemen, zoals dvd + r, dvd + rw, dvd-rw en dvd-r. Als uw drive alle bovenstaande formaten ondersteunt, selecteert u een schijf in de winkel die minimaal het "totale gewicht" moet hebben van de dvd-bestanden op uw harde schijf.

Stap 4

Het wordt aanbevolen om speciale hulpprogramma's als opnameprogramma te gebruiken, maar voor eenmalige opnames is het standaard Windows-opnameprogramma heel geschikt. Hoewel het branden van dvd's technisch nog niet werd ondersteund in Windows XP, kan deze bewerking in recente versies al worden uitgevoerd, en in slechts een paar minuten. Voor het opnemen van multisessieschijven is het standaard Windows-programma niet meer geschikt, omdat suitable kan een schijf volledig overschrijven met belangrijke informatie.

Stap 5

Na het branden van een schijf schuift de schijflade automatisch uit de schijf. Trek de schijf eruit en plaats deze in de dvd-speler die op de tv is aangesloten.

Aanbevolen: