Een Bestand Overzetten Naar Een PDA

Inhoudsopgave:

Een Bestand Overzetten Naar Een PDA
Een Bestand Overzetten Naar Een PDA

Video: Een Bestand Overzetten Naar Een PDA

Video: Een Bestand Overzetten Naar Een PDA
Video: Een bestand overzetten van .aac naar mp3 2024, April
Anonim

Een moderne PDA is bijna een complete vervanging voor een computer. Maar de eigenaar moet vaak de benodigde bestanden, game of favoriete foto van de computer naar de PDA overbrengen. Er zijn twee manieren om een bestand over te zetten: met en zonder draad.

Een bestand overzetten naar een PDA
Een bestand overzetten naar een PDA

Noodzakelijk

Kabel voor aansluiting van PDA en computer, infraroodpoort, Bluetooth

instructies:

Stap 1

Als u een bestand overbrengt met een computer en kabel, moet u hiervoor:

Sluit de kabel aan op de corresponderende connectoren van de computer en PDA. Zorg ervoor dat de verbinding beschikbaar is (een overeenkomstige aankondiging zou op beide apparaten moeten verschijnen).

Stap 2

Selecteer het gewenste bestand op uw computer en kopieer het naar het klembord. Zoek de map waarnaar u het bestand wilt verplaatsen via de computer op de PDA, open het en plak het bestand daar vanaf het klembord.

Stap 3

Als u een programma heeft om uw computer en PDA te synchroniseren, voer het dan uit. Selecteer het gewenste bestand of de bestanden en kopieer deze via het programma naar de PDA.

Stap 4

Beëindig de sessie door de PDA los te koppelen via het pictogram "Apparaat verwijderen" in het computervak.

Stap 5

Als u een bestand via infrarood of IrDA overbrengt, moet u:

Activeer deze communicatiemethoden op beide apparaten (in de PDA kan deze worden gevonden in de menu-items "Communicatie", "Instellingen", "Extra", "Extra functies", afhankelijk van het model).

Stap 6

Selecteer op het uitgaande apparaat het bestandsmenu-item "Functies" - "Verzenden via IR (IrDA). Wacht tot de verbinding tot stand is gebracht. Bevestig de ontvangst van het bestand op de binnenkomende PDA. Als er geen verbinding is, sluit u de apparaten opnieuw aan en zorgt u ervoor dat ze dicht genoeg bij elkaar staan. IrDA-poort uitschakelen.

Stap 7

Als u een bestand via Bluetooth overbrengt, moet u:

Activeer de Bluetooth-functie in de PDA (te vinden in dezelfde menu-items als IrDA en IR, of in een apart item van het hoofdmenu, afhankelijk van het model). Bevestig in de Bluetooth-menu-instellingen de toestemming om het apparaat te vinden en bestanden van andere apparaten te ontvangen. U kunt een soortgelijke procedure uitvoeren in het uitgaande apparaat (op een andere PDA of telefoon), Bluetooth op de computer inschakelen met behulp van het Bluetooth-menu-item - Apparaat aansluiten of Zoeken naar apparaten binnen bereik (in de lade, Alle programma's menu of op de bureaublad). Wacht tot de apparaten verbinding hebben gemaakt.

Stap 8

Selecteer een bestand op het uitgaande apparaat, selecteer "Functies" of "Eigenschappen" "Verzenden via Bluetooth" in de menu-items van het bestand. Bevestig de ontvangst van het bestand. Als u meerdere keren bestanden moet uitwisselen in de Bluetooth-menu-instellingen, bevestigt u de toegang door het item "Onthoud apparaat" te selecteren en de naam van het uitgaande object op te geven. Als er geen verbinding is, controleer dan de toestemming van het uitgaande apparaat om verbinding te maken met de PDA.

Schakel Bluetooth uit.

Aanbevolen: