Verbinding Maken Met Een Andere Computer

Inhoudsopgave:

Verbinding Maken Met Een Andere Computer
Verbinding Maken Met Een Andere Computer

Video: Verbinding Maken Met Een Andere Computer

Video: Verbinding Maken Met Een Andere Computer
Video: Quick Assist - Verbinding met externe pc maken 2024, Mei
Anonim

Het lokale netwerk biedt onmiskenbare voordelen voor samenwerking aan bestanden, evenals toegang tot bronnen en technologie. Het is mogelijk om niet alleen computers in dezelfde ruimte met elkaar te verbinden, maar ook op vrij grote afstand van elkaar via internet.

Verbinding maken met een andere computer
Verbinding maken met een andere computer

Noodzakelijk

computers die zijn aangesloten op internet

instructies:

Stap 1

Open uw browser, ga naar de site https://hamachi.cc/download/list.php, dit is de officiële pagina van het Hamachi-programma. Deze applicatie is ontworpen om een virtueel lokaal netwerk te creëren met behulp van internet. Het resulterende netwerk biedt alle voordelen van een conventioneel lokaal netwerk, zoals het delen van documenten, online gamen en meer. Houd alleen rekening met het feit dat bij het maken van een netwerk tussen computers die Hamachi gebruiken, de werksnelheid gelijk zal zijn aan de snelheid van internettoegang.

Stap 2

Download het programma en installeer het op uw computer om computers via internet te verbinden. Start de applicatie, klik in de rechter benedenhoek op de knop met instellingen. Klik op de optie Deelnemen aan bestaand netwerk. Voer vervolgens de naam en het wachtwoord voor uw netwerk in.

Stap 3

Gebruik om te testen het testnetwerk, voer de naam DarkCryTestNet en het wachtwoord 123 in. Als er een groene stip / ster naast de naam van een andere gebruiker staat, betekent dit dat u verbinding kon maken met een andere computer. Als het knippert, wordt de verbinding tot stand gebracht. Als er een lichtcirkel bij het groene punt staat, betekent dit dat er op dit moment informatie wordt uitgewisseld met de gebruiker. Een gele stip naast een gebruikersnaam geeft aan dat er geen directe verbinding is.

Stap 4

Ga naar de programma-instellingen om verbinding te maken met een andere computer. Voer de waarde van poorten 12975 en 32976 in. Om communicatie via een proxyserver tot stand te brengen, gaat u naar het gedeelte "Status" en selecteert u de optie "Configuratiedetails". Gebruik de netwerken die worden vermeld op https://www.planethamachi.com of https://www.redboxen.com/hamachimap/ voor games. Op de laatste site moet u een regio selecteren.

Stap 5

Maak je eigen netwerk, klik hiervoor op de knop met de instellingen, selecteer de optie "Netwerk maken". Geef de naam van het netwerk op, evenals het toegangswachtwoord. Ga naar de netwerkinstellingen, naar het item "Status", voer je bijnaam in. Om een verbinding met een andere computer tot stand te brengen, moet deze applicatie ook daarop geïnstalleerd zijn en moet de gebruiker de naam en het wachtwoord van uw netwerk in het programma invoeren.

Stap 6

Klik met de rechtermuisknop op de gebruiker om naar de gedeelde mappen te navigeren, selecteer Bladeren of stuur hem een bericht met de knop Bericht verzenden. Om bestanden uit te wisselen, selecteert u de programma-instellingen, gaat u naar het item "Beveiliging" en schakelt u de optie "Kwetsbare services blokkeren" uit.

Aanbevolen: