Hoe Verbinding Te Maken Met Een Brug

Inhoudsopgave:

Hoe Verbinding Te Maken Met Een Brug
Hoe Verbinding Te Maken Met Een Brug

Video: Hoe Verbinding Te Maken Met Een Brug

Video: Hoe Verbinding Te Maken Met Een Brug
Video: Hoe bouw je aan een brug op een postzegel? | Transport en plaatsing tijdelijke Suurhoffbrug 2024, April
Anonim

Als u een ADSL-modem gebruikt om verbinding te maken met internet, moet u weten dat de modem in twee modi kan worden geconfigureerd. Deze modi worden bridge en router genoemd. Elk heeft zijn eigen voor- en nadelen. Maar als u van plan bent om slechts één computer met internet te verbinden, heeft het de voorkeur om de modem in bridge-modus te configureren. De bridge-modus verbindt uw computer rechtstreeks met internet.

Hoe verbinding te maken met een brug
Hoe verbinding te maken met een brug

Het is nodig

  • - een computer;
  • - ADSL-modem.

instructies:

Stap 1

Voer Route print in op de opdrachtregel. Uw modem ip-adres verschijnt. Typ vervolgens in de adresbalk van een willekeurige internetbrowser achter https:// uw ip-adres van de modem en vervolgens - uw gebruikersnaam en wachtwoord. Als u ze nog niet eerder hebt gewijzigd, zijn zowel de gebruikersnaam als het wachtwoord standaard Admin. Selecteer vervolgens de optie Snelle installatie en schakel het selectievakje naast de regel Auto-Connect uit.

Stap 2

Voer nu de vereiste VCI- en VPI-parameters in, deze zijn afhankelijk van uw ISP. Klik na het invoeren van de vereiste parameters op Volgende. Selecteer vervolgens het tabblad Verbindingstype en de instellingsmodus Overbrugging en klik vervolgens op Volgende. Vink het vakje aan naast Bridge-service inschakelen en ga verder. Verlaat in het volgende venster de standaardinstellingen en ga weer verder. Ga daarna naar het tabblad WAN Setup en sla de instellingen op door op Save / Reboot te klikken.

Stap 3

De modem is nu geconfigureerd in bridge-modus. Het blijft om een internetverbinding tot stand te brengen. Ga hiervoor naar de map "Netwerkverbindingen". Er zou automatisch een "Local Area Connection" in moeten worden gemaakt. Als de status "Uitgeschakeld" is, sluit u deze aan. Start vervolgens de snelkoppeling "Wizard nieuwe verbinding". Selecteer in het venster dat verschijnt "Verbinding maken met internet" en vervolgens - "Handmatig een verbinding instellen".

Stap 4

Selecteer vervolgens een snelle verbinding met een naam en wachtwoord. Voer vervolgens de naam van de internetverbinding in en ga verder. Voer in het venster dat verschijnt de gebruikersnaam en het wachtwoord in die u van uw internetprovider heeft gekregen. Vink in het laatste venster de regel "Snelkoppeling toevoegen aan bureaublad" aan en klik op "Voltooien".

Stap 5

Selecteer in het volgende venster dat verschijnt "Eigenschappen" en vervolgens het tabblad "Netwerk". Markeer de optie TCP / IP en klik op Eigenschappen. Vink vervolgens het vakje "Gebruik de volgende DNS-serveradressen" aan. Vul de adressen in die je van je internetprovider hebt gekregen. Sla alle instellingen op en sluit de vensters. U kunt nu verbinding maken met internet via uw bureaubladsnelkoppeling.

Aanbevolen: