Verbinding Maken Met Een Desktop Op Een Lokaal Netwerk

Inhoudsopgave:

Verbinding Maken Met Een Desktop Op Een Lokaal Netwerk
Verbinding Maken Met Een Desktop Op Een Lokaal Netwerk

Video: Verbinding Maken Met Een Desktop Op Een Lokaal Netwerk

Video: Verbinding Maken Met Een Desktop Op Een Lokaal Netwerk
Video: internet verbinding problemen herstellen 2024, April
Anonim

De taak van het aansluiten van een lokale computer op een extern bureaublad is standaard voor het Microsoft Windows-besturingssysteem en wordt opgelost door middel van het systeem zelf. Er is geen extra software nodig.

Verbinding maken met een desktop op een lokaal netwerk
Verbinding maken met een desktop op een lokaal netwerk

instructies:

Stap 1

Open het hoofdmenu van het Microsoft Windows-besturingssysteem door op de knop "Start" te klikken en roep het contextmenu van het item "Computer" op door met de rechtermuisknop op de externe computer te klikken.

Stap 2

Geef het item "Eigenschappen" op en selecteer het tabblad "Gebruik op afstand" van het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 3

Pas het selectievakje toe op het veld "Toegang op afstand tot deze computer toestaan" en klik op de knop "Ja" in het verzoekvenster dat wordt geopend om de toepassing van de geselecteerde wijzigingen te bevestigen.

Stap 4

Gebruik de knop "Externe gebruikers selecteren" om de lijst te bekijken en specificeer de gewenste gebruikers door op de knop "Toevoegen" te klikken.

Stap 5

Druk op de OK-knop om uw keuze te bevestigen, druk nogmaals op de OK-knop om de opdracht uit te voeren en druk nogmaals op dezelfde knop om de toepassing van de geselecteerde wijzigingen te bevestigen.

Stap 6

Plaats de Windows-installatieschijf in het lokale computerstation en selecteer de opdracht "Andere taken uitvoeren" nadat het welkomstbericht verschijnt.

Stap 7

Gebruik het item "Install Remote Desktop Control" (indien nodig) of klik op de knop "Start" en navigeer naar / Programs / Accessories / Communications / Remote Desktop Connection (als de service al is geïnstalleerd) om de service te starten.

Stap 8

Log in op uw lokale computer en zorg ervoor dat de computer is verbonden met uw lokale netwerk of internet.

Stap 9

Keer terug naar het hoofdmenu Start en ga naar Alle programma's.

Stap 10

Vouw de koppeling Standaard uit en selecteer Communicatie.

Stap 11

Ga naar het knooppunt "Verbinding met extern bureaublad" en selecteer de opdracht "Opties".

Stap 12

Selecteer de computer waarmee u verbinding wilt maken in de lijst en voer de gebruikersnaam, het wachtwoord en de domeinnaam (indien nodig) in de overeenkomstige velden van het toepassingsvenster in.

Stap 13

Klik op de knop "Verbinden" om de uitvoering van de opdracht te bevestigen en geef het wachtwoord op van het account dat is geselecteerd voor verbinding in het venster "Aanmelden bij Windows" dat wordt geopend.

Aanbevolen: