Hoe De Neus Te Veranderen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe De Neus Te Veranderen In Photoshop
Hoe De Neus Te Veranderen In Photoshop

Video: Hoe De Neus Te Veranderen In Photoshop

Video: Hoe De Neus Te Veranderen In Photoshop
Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

De grafische editor Adobe Photoshop heeft bijna alles wat je nodig hebt om afbeeldingen te verwerken, inclusief het veranderen van het uiterlijk van een object. Als je op de foto niet tevreden bent met de vorm of grootte van de neus, kun je de trieste realiteit gemakkelijk corrigeren met behulp van de tools van dit programma.

Hoe de neus te veranderen in Photoshop
Hoe de neus te veranderen in Photoshop

instructies:

Stap 1

Open de afbeelding met Photoshop en dupliceer deze. Dit kan gedaan worden met de sneltoetsen Ctrl + J of de opdracht Laag via kopiëren in de groep Nieuw van het menu Laag. Alle correcties kunnen het beste op een aparte laag worden gedaan om de vorige afbeelding niet te beschadigen.

Stap 2

Kies uit het filtermenu de optie Uitvloeien. Dit filter heeft zijn eigen redelijk krachtige tools en aanpassingsopties.

Stap 3

Om het deel van de afbeelding dat u gaat verwerken te vergroten, gebruikt u het "Vergrootglas" (Zoom) op de werkbalk. Om de details te verminderen, gebruikt u deze tool terwijl u Alt op het toetsenbord ingedrukt houdt.

Stap 4

Het is vaak nodig om het beeld over het scherm te verplaatsen om een specifiek gebied voor verwerking te selecteren. Selecteer Hand op de werkbalk en verplaats de tekening door de linkermuisknop ingedrukt te houden.

Stap 5

Voordat u uw neus een nieuwe vorm geeft, moet u uw gezicht eromheen beschermen tegen mogelijke vervormingen. Controleer de Freeze-tool en pas de opties aan de rechterkant van het scherm aan.

Stap 6

Penseelgrootte bepaalt de grootte van het penseel, Penseeldruk - de mate van invloed op het beeld, Penseeldichtheid - de uniformiteit van de invloed op de randen van het penseel. Om de functies betrouwbaar tegen vervorming te beschermen, stelt u de waarden van de laatste twee parameters in op 100. Trek de neus langs de contour. U kunt het masker verwijderen met het gereedschap Ontdooimasker ("Unfreeze").

Stap 7

Selecteer de Pucker Tool om de grootte van de neus te verkleinen. Verander de grootte van het penseel zodat het het gebied waar je aan werkt overlapt en verlaag de dichtheid en hardheid naar 20 voor een zachter effect. U kunt het detail vergroten met behulp van de Bloat-tool.

Stap 8

Selecteer de Forward Warp Tool ("Warp") om de neus opnieuw vorm te geven. Pas elk hulpmiddel niet meer dan twee keer toe om de correctie er natuurlijk uit te laten zien. Om mislukte acties ongedaan te maken, klikt u op de knop Reconstrueren. Gebruik Alles herstellen om alle wijzigingen ongedaan te maken.

Stap 9

Klik op OK als u tevreden bent met het resultaat. Als, ondanks alle genomen maatregelen, de huid bij de neus heeft geleden, gebruik dan het herstelpenseel om ze te herstellen.

Stap 10

Beweeg de cursor over het gebied naast het gebied dat u wilt corrigeren en klik met de linkermuisknop terwijl u alt="Afbeelding" ingedrukt houdt - de tool zal een referentiehuidmonster nemen. Klik vervolgens op de probleemgebieden - de vervormde tekening wordt vervangen door de referentietekening.

Aanbevolen: