Een Neus Repareren In Photoshop

Inhoudsopgave:

Een Neus Repareren In Photoshop
Een Neus Repareren In Photoshop

Video: Een Neus Repareren In Photoshop

Video: Een Neus Repareren In Photoshop
Video: КРИВЫЕ PHOTOSHOP 2024, Mei
Anonim

Om een oud gezegde te parafraseren, kunnen we zeggen: "Niets schildert een meisje zoals Photoshop." Met dit programma kunt u de kleur van uw ogen en haar, kapsels en neuzen veranderen. In virtual reality kun je kijken zoals je wilt.

Een neus repareren in Photoshop
Een neus repareren in Photoshop

instructies:

Stap 1

Hoe een neus te repareren in bPhotoshop / b "class =" colorbox imagefield imagefield-imagelink "> Open de foto en dupliceer de afbeelding op een nieuwe laag met de Ctrl + J-toetsen. Voor elke wijziging is het beter om de laag te dupliceren, zodat er geen om het hoofdbeeld te beschadigen

Stap 2

Weg met de huidproblemen in de afbeelding. Selecteer het gereedschap Retoucheerpenseel. Stel in het lagenpaneel de hardheid van het penseel in op 0 en de grootte is iets groter dan de grootte van het probleemgebied. Beweeg de cursor over de schone huid, houd alt="Afbeelding" op het toetsenbord ingedrukt en klik op de foto. De cursor verandert in een draadkruistekening - een cirkel met een kruis erin. Het programma nam het gebied van de afbeelding als standaard.

Stap 3

Verplaats vervolgens de muis naar het probleemgebied en klik met de linkermuisknop - het puistje of stipje wordt vervangen door een referentieafbeelding. Retoucheer op deze manier de hele neus zodat er geen huidonvolkomenheden zichtbaar zijn.

Stap 4

Kies in het menu Filter de tool Uitvloeien. Het is in feite een aparte grafische editor met een eigen set tools en uitgebreide aanpassingsopties. Om de afbeelding te vergroten, selecteert u het zoomgereedschap ("Loep"). Als u de afbeelding wilt verkleinen, houdt u alt="Afbeelding" ingedrukt en past u Zoom toe. Gebruik het handje om de afbeelding te verplaatsen.

Stap 5

Selecteer de Pucker Tool ("Compressie"), hiervoor kunt u op het toetsenbord S drukken. Stel de grootte van het penseel in het optiepaneel iets groter in dan het gebied dat u wilt verkleinen. Houd dichtheid en druk laag om de correctie nauwkeurig te maken. Beweeg de cursor over de neusbrug en klik maximaal 2 keer met de muis. Het is het beste om geleidelijk wijzigingen aan te brengen.

Stap 6

Druk op O om de Push Left Tool te activeren. Als je met dit gereedschap het rechterdeel van de afbeelding van boven naar beneden overtrekt, worden de pixels naar links verschoven, d.w.z. het object neemt af, als het van onder naar boven is, dan neemt het toe. Om de afbeelding aan de linkerkant te verkleinen, moet de cursor van onder naar boven worden verplaatst. Pixels worden onder het kruis verplaatst.

Stap 7

Laat de waarden voor Dichtheid en Druk laag en verklein de grootte van het penseel. Trek de neus in de foto met het gereedschap, beginnend vanaf de rechterkant, van boven naar beneden. Corrigeer indien nodig de uitsparing van de neusgaten. Gebruik de tool voorzichtig en veeg één sectie per keer niet meer dan twee keer.

Stap 8

Klik op Reconstrueren om onjuiste acties ongedaan te maken. Gebruik de knop Alles herstellen om alle wijzigingen te verwijderen. Als u tevreden bent met het verwerkingsresultaat, klikt u op OK. Bekijk in de normale modus de bewerkte afbeelding opnieuw zorgvuldig. Als u besluit dat de aanpassing niet is gelukt, kunt u op Alt + Ctrl + Z drukken om de wijzigingen ongedaan te maken.

Aanbevolen: