Hoe De Achtergrond In Photoshop Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Achtergrond In Photoshop Te Veranderen
Hoe De Achtergrond In Photoshop Te Veranderen

Video: Hoe De Achtergrond In Photoshop Te Veranderen

Video: Hoe De Achtergrond In Photoshop Te Veranderen
Video: Verander simpel je achtergrond in photoshop 2024, Mei
Anonim

Photoshop verrukt beginnende gebruikers met een enorm aantal creatieve mogelijkheden die zich openen, en velen dromen ervan om te leren hoe ze mooie en ongebruikelijke collages kunnen maken, werken op het gebied van fotomontage en, natuurlijk, achtergronden veranderen in hun foto's en die van hun vrienden. Tegelijkertijd is een realistische verandering van de achtergrond en het zorgvuldig uitsnijden van een object van de achtergrond een serieus probleem voor beginners, en kennis van de technologie om de achtergrond uit een foto te extraheren, zal u helpen dit op te lossen, wat een realistisch beeld creëert. en betrouwbaar effect dat u krijgt als resultaat van uw werk.

Hoe de achtergrond in Photoshop te veranderen
Hoe de achtergrond in Photoshop te veranderen

instructies:

Stap 1

Open in Photoshop de foto van de persoon die je op de nieuwe achtergrond wilt plaatsen, evenals de achtergrondafbeelding zelf.

Stap 2

Dupliceer de achtergrondlaag en verwijder de zichtbaarheid van de originele laag door op het oogpictogram naast de woordminiatuur te klikken. Knip de persoon zo nauwkeurig mogelijk uit de achtergrond met een snellaagmasker.

Stap 3

Maak een nieuwe laag en kopieer de inhoud van het groene kanaal van de foto erin (afbeelding toepassen). Afhankelijk van welke tonen de overhand hebben in de foto en wat de witbalans daarin is, controleer je op welk kanaal de afbeelding het meest contrasteert (paneel Kanalen).

Stap 4

Nadat u het gewenste kanaal hebt geïdentificeerd, verwijdert u alle andere kanalen door de afbeelding grijs te maken. Open hiervoor het menu Afbeelding en selecteer Grijswaarden in het modusmenu. Pas een kanaal toe op het toekomstige laagmasker en stel de laagovervloeimodus in op Vermenigvuldigen.

Stap 5

Neem nu een zwarte borstel en schilder over het gezicht van de persoon op de foto om de huidskleur en natuurlijkheid van de ogen te behouden na het aanbrengen van het masker. Maak de maskerlaag onzichtbaar en maak vervolgens een masker voor de dubbele achtergrondlaag.

Stap 6

Kopieer het bovenstaande masker daar door het om te keren. Stel de overvloeimodus in op Normaal. Het enige dat u hoeft te doen, is de maskermodus te verlaten en de afbeelding om te keren, zodat u de onnodige achtergrond kunt verwijderen, zodat de uitgesneden menselijke vorm overblijft. Kopieer het en plak het op de nieuwe achtergrond waar je het wilt hebben.

Stap 7

Door de vorm op een nieuwe achtergrond te plakken, kunt u een te dramatisch verschil in de witbalans tegenkomen. Bewerk in dit geval de niveaus en verzadiging van de kleuren in Afbeelding> Aanpassingen> Tint / Verzadiging.

Aanbevolen: