Hoe U Uw Uiterlijk Op Een Foto In Photoshop Kunt Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Uiterlijk Op Een Foto In Photoshop Kunt Veranderen
Hoe U Uw Uiterlijk Op Een Foto In Photoshop Kunt Veranderen

Video: Hoe U Uw Uiterlijk Op Een Foto In Photoshop Kunt Veranderen

Video: Hoe U Uw Uiterlijk Op Een Foto In Photoshop Kunt Veranderen
Video: Уроки Photoshop cs5. Фото на документы. 2024, April
Anonim

Je uiterlijk veranderen is een serieuze stap waar je moeilijk een beslissing over kunt nemen. Met behulp van "Photoshop" kunt u elke afbeelding op uzelf "proberen". Verander kapsel, haarkleur, oogkleur, gezicht en lichaamsverhoudingen.

Hoe u uw uiterlijk op een foto kunt veranderen in
Hoe u uw uiterlijk op een foto kunt veranderen in

Noodzakelijk

  • - Foto;
  • - Photoshop-programma;
  • - een set penselen om het uiterlijk te veranderen.

instructies:

Stap 1

Selecteer een foto. Om je uiterlijk in Photoshop te veranderen, is het beter om foto's te gebruiken waarin je volledig in het gezicht wordt afgebeeld, bij voorkeur zonder je hoofd te kantelen (zo'n foto is gemakkelijker te bewerken). Haar mag het gezicht niet bedekken; om nieuwe kapsels te proberen, moet u de pony verwijderen en grote, afleidende accessoires verwijderen. Het is veel gemakkelijker om met foto's te werken die een egale (beter licht) achtergrond hebben.

Stap 2

Zoek de juiste penselensets op de onderwerpbronnen. Het meest interessant voor het veranderen van het uiterlijk van de borstels: "vrouwenkapsels", "wenkbrauwen", "wimperextensies" en "make-up". Het is ook mogelijk om de vorm van de neus, de vorm van de ogen en de figuur in Photoshop aan te passen met behulp van extra penselen en sjablonen, maar dit vereist meer tijd en bepaalde vaardigheden. Je kunt ook accessoires toevoegen aan je foto of je omkleden.

Stap 3

Sla het bestand met het penseel op in een speciale map voor gedownloade add-ons. Selecteer in het hoofdmenu het tabblad Bewerken - Preset Manager. Selecteer in het venster dat verschijnt de regel Penselen en klik op Laden, specificeer de locatie van het bestand op uw computer en klik opnieuw op Laden. De nieuwe penselen zijn nu beschikbaar in het menu Penselen.

Stap 4

Open de foto die u wilt wijzigen (Bestand - Openen).

Stap 5

Selecteer het penseel waarmee je wilt werken, pas de kleur en grootte van het gereedschap aan. Gebruik de functie Vrije transformatie (sneltoetsen CTRL + T) om de optimale verhouding te vinden.

Stap 6

Gebruik het gereedschap Kloonstempel om huidimperfecties (puistjes, rimpels) te corrigeren. Kies een vlekvrij deel van de huid dat zo dicht mogelijk bij het te retoucheren gebied ligt. Druk op alt="Afbeelding" en de linkermuisknop, het programma zal dit gedeelte onthouden en het op de gewenste plaats invoegen door met de linkermuisknop te klikken.

Stap 7

U kunt een actie ongedaan maken of een stap teruggaan met de toetsencombinatie Alt + Ctrl + Z.

Stap 8

Sla je resultaat op. Gebruik de opdracht Bestand - Opslaan om de wijzigingen in de originele foto op te slaan. Of "Bestand - Opslaan als" om een nieuw bestand te maken met het resultaat van het werk, terwijl de originele foto niet wordt gewijzigd.

Aanbevolen: