Een Nieuwe Productsleutel Verkrijgen

Inhoudsopgave:

Een Nieuwe Productsleutel Verkrijgen
Een Nieuwe Productsleutel Verkrijgen

Video: Een Nieuwe Productsleutel Verkrijgen

Video: Een Nieuwe Productsleutel Verkrijgen
Video: How To Get Windows Product License Key Free Latest 2020 | How To Activate Windows 10 Free 2020 2024, April
Anonim

Voordat u software op een computer of laptop installeert, moet u vaak eerst de demoversie downloaden. Hiermee kunt u de functionaliteit van het programma achterhalen en de optimale configuratie selecteren. Dan kunt u de volledige versie activeren door er toegang toe te krijgen in de vorm van een serienummersleutel. De sleutel kan voor een bepaalde periode worden uitgegeven, waarna het programma opnieuw moet worden geactiveerd. Hiervoor is een nieuwe productsleutel vereist.

Een nieuwe productsleutel verkrijgen
Een nieuwe productsleutel verkrijgen

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om een nieuwe softwareproductsleutel te verkrijgen. De eerste manier is om het product via internet te activeren. Als het programma gratis is en geen financiële investeringen vereist om de gebruiksduur ervan te verlengen, heeft u voor registratie via internet alleen een e-mailadres nodig en de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de website van de fabrikant van software voor computers. In de regel wordt na registratie op een dergelijke site een e-mail geleverd met een activeringscode of een aanbod om de link binnen een bepaalde periode te volgen om de gebruiksduur van het programma te verlengen. Als het gebruik van het programma een periodieke betaling voor de verlenging van de geldigheidsperiode met zich meebrengt, dan vereist activering via het netwerk een bankkaart of persoonlijke rekening, waarvan geld wordt afgeschreven als betaling ervoor. Bij het invoeren van contactgegevens moet u het factuurnummer opgeven en de betaling bevestigen.

Stap 2

De tweede methode omvat het betalen voor het product via sms. Informatie over een dergelijke mogelijkheid wordt meestal aangegeven op de website van de programmafabrikant. Dit is erg handig als u niet online kunt betalen. Een sms-bericht naar een specifiek nummer activeert het gebruik van het programma, of nadat de betaling van uw mobiele telefoonrekening is afgeschreven, ontvangt u een unieke digitale code op uw telefoon om het gebruik te verlengen.

Stap 3

De derde manier om een productsleutel te krijgen, is door een gelicentieerde schijf of een speciale kraskaart met een activeringscode te kopen. De pc-schijf moet worden geïnstalleerd en verlengt automatisch de levensduur van de software. De kraskaart bevat een unieke digitale code die direct in het daarvoor bestemde venster van het reeds geïnstalleerde programma moet worden ingevoerd. Zowel de schijf als de kraskaart kunnen worden gekocht bij gespecialiseerde online winkels en computerwinkels in uw stad.

Aanbevolen: