Een Activeringssleutel Voor Kaspersky Verkrijgen

Inhoudsopgave:

Een Activeringssleutel Voor Kaspersky Verkrijgen
Een Activeringssleutel Voor Kaspersky Verkrijgen

Video: Een Activeringssleutel Voor Kaspersky Verkrijgen

Video: Een Activeringssleutel Voor Kaspersky Verkrijgen
Video: Kaspersky Total Security 2021 ✅ Обзор Антивируса + Лицензионный Ключ Активации (Key) 2023, Maart
Anonim

Kaspersky Anti-Virus is een van de bekendste softwareproducten die is ontworpen om de computer van een gebruiker te beschermen tegen allerlei soorten hackeraanvallen. Om maximale bescherming te krijgen, moet u productactivering gebruiken en een sleutelbestand verkrijgen.

Een activeringssleutel voor Kaspersky verkrijgen
Een activeringssleutel voor Kaspersky verkrijgen

Noodzakelijk

  • - een computer met voorgeïnstalleerde software;
  • - Kaspersky Anti-Virus (met of zonder activeringscode);
  • - Internet toegang.

instructies:

Stap 1

Installeer het antivirussoftwarepakket van Kaspersky. Ga hiervoor naar internet en typ http://www.kaspersky.com in de adresbalk van uw browser. Download de nieuwste distributiekit van de antivirussoftware van de Kaspersky Lab-website op uw computer en installeer deze. Kaspersky Anti-Virus zal onmiddellijk beginnen te werken, maar in een gereduceerde, multifunctionele modus.

Stap 2

Koop een activeringscode voor antivirussoftware op de website of computerwinkel van Kaspersky Lab. Na het controleren van de code op de Kaspersky-server en het ontvangen van het sleutelbestand, zal de antivirus volledig werken. Als het sleutelbestand niet meer werkt, bijvoorbeeld omdat de geldigheidsperiode is verlopen, open dan een browser en voer de volgende link in de adresbalk in:

Stap 3

Op de Kaspersky-websitepagina die op het computerscherm wordt geopend, voert u de vereiste gegevens in de lege velden in. U moet de activeringscode, het klantnummer en het wachtwoord invoeren dat u voor deze actie hebt ingesteld. Voer vervolgens op de sitepagina uw e-mailadres, naam, land van verblijf in. Wees voorzichtig bij het invullen van deze pagina, omdat slordigheid ertoe kan leiden dat de sleutel naar een ander adres wordt gestuurd. Een herhaald verzoek kan pas na enige tijd worden gedaan. Om voor de hand liggende redenen controleert de website van Kaspersky de verzoeken om sleutels voor het antivirusprogramma en onthoudt de IP-adressen van de computers waarvan het verzoek is ontvangen.

Stap 4

Let na het invoeren van persoonlijke gegevens op het volgende plaatje dat op het scherm zal verschijnen. Hier moet u alle invoer controleren die u aan de site hebt verstrekt. Bij deze stap kunt u nog steeds uw e-mail wijzigen in een handiger, werkend e-mailadres of een fout corrigeren in de eerder ingevoerde gegevens. Om het sleutelbestand per e-mail te ontvangen, klikt u op de knop per e-mail ontvangen.

Populair per onderwerp