Uw Productsleutel Bekijken

Inhoudsopgave:

Uw Productsleutel Bekijken
Uw Productsleutel Bekijken

Video: Uw Productsleutel Bekijken

Video: Uw Productsleutel Bekijken
Video: Productsleutel windows 10 home of pro achterhalen op uw computer. 2024, April
Anonim

De programmasleutel is de licentiecode, op basis waarvan de activeringscode wordt gegenereerd. Dit gebeurt via communicatie via een internetverbinding of per telefoon; er zijn ook andere activeringsmethoden voor sommige ontwikkelaars.

Uw productsleutel bekijken
Uw productsleutel bekijken

Noodzakelijk

  • - programmaverpakking;
  • - CD met distributiekit;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Om de sleutel van de software te vinden die in het pakket is gekocht als een afzonderlijke goedereneenheid, onderzoekt u de schijf en de doos zorgvuldig op de aanwezigheid van alfanumerieke codes met het label Serienummer, Productsleutel, enzovoort.

Stap 2

Herschrijf het in het juiste veld van het activeringsvenster en ontdek vervolgens de activeringscode van het programma via internet of via het opgegeven telefoonnummer. Sommige softwarefabrikanten bieden gebruikers andere soorten activering, bijvoorbeeld het verzenden van een code per sms of e-mail.

Stap 3

Als u de licentiecode voor uw software bent kwijtgeraakt, download dan een van de vele hulpprogramma's om ze te bekijken. Houd er rekening mee dat in dit geval het te activeren programma al op uw computer moet zijn geïnstalleerd. Nadat u het hulpprogramma voor het bekijken van de sleutels hebt gedownload, voert u het uit en selecteert u na het verzamelen van informatie over het systeem het vereiste programma in de lijst.

Stap 4

Zoek de sleutel in de weergegeven informatie en herschrijf of print deze zodat u in de toekomst geen tijd hoeft te verspillen aan het zoeken. Genereer op basis daarvan een activeringsnummer, waarna u de volledige versie van het programma kunt blijven gebruiken.

Stap 5

Als u een sleutel moet vinden voor de Microsoft Windows-software die vooraf op uw computer is geïnstalleerd en ermee is gekocht, moet u de behuizing van de systeemeenheid zorgvuldig onderzoeken op een speciale sticker. Het wordt meestal aan de boven- of zijkant gelijmd. Als je een candybar hebt, zit de sticker meestal op de achterkant van het hoesje. Op laptops zitten stickers op de achterkant van de computer, naast het batterijcompartiment. Hetzelfde geldt voor vooraf geïnstalleerde exemplaren van Microsoft Office-software, maar dit is vrij zeldzaam.

Aanbevolen: