Een Ondertekeningscertificaat Verkrijgen

Inhoudsopgave:

Een Ondertekeningscertificaat Verkrijgen
Een Ondertekeningscertificaat Verkrijgen

Video: Een Ondertekeningscertificaat Verkrijgen

Video: Een Ondertekeningscertificaat Verkrijgen
Video: Ondertekening Certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen 2024, April
Anonim

Het is gebruikelijk om naar een digitale handtekening te verwijzen als een elektronisch versleuteld zegel dat de authenticiteit van digitale gegevens bevestigt. Het aanmaken van een digitale handtekening veronderstelt de aanwezigheid of ontvangst van een handtekeningcertificaat dat de identiteit bewijst. Het certificaat kan worden uitgegeven door een externe certificeringsinstantie of een vertrouwde partner van Microsoft Corporation. Tegelijkertijd is het mogelijk om uw eigen digitale certificaat aan te maken.

Een ondertekeningscertificaat verkrijgen
Een ondertekeningscertificaat verkrijgen

Noodzakelijk

Microsoft Office 2010

instructies:

Stap 1

Druk op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Alle programma's".

Stap 2

Selecteer Microsoft Office en vouw de koppeling Microsoft Office 2010 Tools uit.

Stap 3

Geef het item "Digitaal certificaat voor VBA-projecten" op en voer de gewenste naam in het overeenkomstige veld van het dialoogvenster "Digitaal certificaat maken" in dat wordt geopend.

Stap 4

Klik op OK om de geselecteerde wijzigingen toe te passen en het te ondertekenen Word- of Excel-document te openen. om de bewerking van het maken van een handtekeningregel uit te voeren.

Stap 5

Wijs met de muiscursor naar de geselecteerde locatie voor de handtekeningregel en ga naar het item Microsoft Office Handtekeningregel van het vervolgkeuzemenu Handtekeningregel in het gedeelte Tekst van het tabblad Invoegen.

Stap 6

Vul de vereiste velden in het dialoogvenster Handtekeninginstellingen in en klik op OK om de opdracht te bevestigen.

Stap 7

Roep het contextmenu van de aangemaakte handtekeningregel op door met de rechtermuisknop te klikken en selecteer het item "Ondertekenen" om het document te ondertekenen met toevoeging van een digitale handtekening.

Stap 8

Voer een voorbeeld van uw handtekening in het vak naast het "X"-label in om een gedrukte versie van uw handtekening toe te voegen en klik op de knop Afbeelding selecteren om een handgeschreven versie toe te voegen.

Stap 9

Geef de gewenste afbeelding op in het dialoogvenster "Grafische bijschrift selecteren" en klik op de knop "Selecteren" om de toepassing van de geselecteerde wijzigingen te bevestigen.

Stap 10

Vouw het tabblad Bestand uit en selecteer Info onder Backstage-weergave.

Stap 11

Selecteer het item "Document beveiligen" in de groep "Machtigingen" om de bewerking van het toevoegen van een onzichtbare digitale handtekening uit te voeren en selecteer de opdracht "Digitale handtekening toevoegen".

Stap 12

Klik op OK om te bevestigen dat u akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden van Microsoft voor digitale handtekeningen en geef aan of u wilt ondertekenen in het veld Doel van documenthandtekening in het dialoogvenster Handtekening dat wordt geopend.

Stap 13

Selecteer Handtekening om een digitale handtekening toe te voegen.

Aanbevolen: