Een Licentiebestand Verkrijgen

Inhoudsopgave:

Een Licentiebestand Verkrijgen
Een Licentiebestand Verkrijgen

Video: Een Licentiebestand Verkrijgen

Video: Een Licentiebestand Verkrijgen
Video: BIM op de bouwplaats met HSB 2024, Mei
Anonim

Voor veel programma's die tijdens het gebruik worden gebruikt, is een licentiesleutel vereist. Gezien het grote aantal sites is het niet eenvoudig om ze te vinden. Hier komt het installeren van extra software om de hoek kijken.

Een licentiebestand verkrijgen
Een licentiebestand verkrijgen

instructies:

Stap 1

Download Magical Jelly Bean Keyfinder-software. Dit is een programma waarmee u automatisch sleutels voor Windows uit het register kunt vinden, waardoor u minder tijd kwijt bent. Dit is natuurlijk niet het enige programma dat dergelijke functies uitvoert, maar het is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken en vereist niet veel systeembronnen.

Stap 2

Open het, selecteer in de kolom met hulpprogramma's aan de linkerkant het menu-item dat u nodig hebt, kopieer vervolgens de sleutel die in het rechterveld verschijnt en voer deze in het bijbehorende activeringsvenster in. Als u plotseling de licentiesleutel verliest, gebruik dan ook de herstelfunctie met dit programma. Druk indien nodig de gegevens af door op de knop Afdrukken te drukken.

Stap 3

Ga naar "Mijn Computer". Klik met de rechtermuisknop op een vrij gebied, selecteer het item "Eigenschappen", in het kleine venster dat verschijnt, maak uzelf vertrouwd met de systeemeigenschappen, uw licentiesleutel bevindt zich daar ook. Kopieer het vanaf daar.

Stap 4

Als je een computer hebt gekocht met een vooraf geïnstalleerd Windows-systeem, kijk dan naar de licentiesticker op de behuizing waarop de softwaresleutel moet worden geschreven.

Stap 5

Als u het besturingssysteem apart van uw computer hebt gekocht, zoekt u naar een licentiesticker aan de binnen- of buitenkant van de doos. De softwarelicentiecode wordt er ook op geschreven.

Stap 6

Gebruik Passcape Win CD Keys om uw verloren softwaresleutels te vinden. Om dit te doen, download het van de officiële website, installeer en voer het uit.

Stap 7

Selecteer in het verschenen venster van de lijst met uw geïnstalleerde software het item dat u nodig hebt en bekijk de informatie over de sleutel. Gebruik ook de extra opdrachten onder de lijst, waarmee u informatie naar een tekstbestand kunt kopiëren, afdrukken, opslaan, enzovoort.

Aanbevolen: