Hoe Icq . In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Icq . In Te Stellen
Hoe Icq . In Te Stellen

Video: Hoe Icq . In Te Stellen

Video: Hoe Icq . In Te Stellen
Video: Что такое ICQ? 2024, Mei
Anonim

Wat is ICQ? Hoogstwaarschijnlijk weet elke eerste student en elke tweede vader van een student het antwoord op deze vraag. Ik zoek u (ICQ) - ik ben op zoek naar u. ICQ is een dienst waarmee u snel berichten kunt uitwisselen op internet. De popularisering van een fenomeen als ICQ kan alleen worden vergeleken met het massale enthousiasme voor computergames.

ICQ is een dienst waarmee u snel berichten kunt uitwisselen op internet
ICQ is een dienst waarmee u snel berichten kunt uitwisselen op internet

Noodzakelijk

Software die het ICQ-protocol ondersteunt

instructies:

Stap 1

Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, moet u uw persoonlijke nummer (UIN) registreren. Dit nummer, samen met uw wachtwoord, is uw ICQ-account-ID. Voer daarom bij het starten van het programma uw gebruikersnaam (UIN) en wachtwoord in. Het programma wordt ingevoerd, d.w.z. verbinding maken met het netwerk van mensen die, net als jij, hun eigen originele UIN hebben. Nu kunt u beginnen met het configureren van het programma.

Stap 2

Van de basisinstellingen zijn de serverinstellingen de belangrijkste. Open daarom het server (netwerk) instellingenvenster. Het is belangrijk dat het item "Server:" is ingesteld in het gedeelte "autorisatieserver". Het ICQ-protocol is standaard ingesteld op login.icq.com. Controleer deze waarde in het veld Server.

Kan ik ook problemen hebben om verbinding te maken met het ICQ-netwerk van contacten? als je een Chinese Huawei-modem hebt geïnstalleerd. Soms zijn er gevallen van niet-koppeling met het ICQ-protocol. Dit probleem wordt opgelost door de waarde van het item "Poort" in het gedeelte "Proxy-instellingen" te wijzigen. Elk modemmodel heeft zijn eigen betekenis. U kunt meer lezen over uw model en de vereiste waarde van de haven op de officiële website of het forum van het vertegenwoordigingskantoor van het bedrijf in uw land.

Hoe icq. in te stellen
Hoe icq. in te stellen

Stap 3

Voeg de gesprekspartners toe die je nodig hebt en die het ICQ-programma al hebben geïnstalleerd. U kunt zoeken. Klik hiervoor op de knop onderaan het programma en selecteer een van de items:

- Toevoegen aan lijst (je voegt de gesprekspartner toe aan de hand van het ICQ-nummer, dat je van tevoren wist);

- Zoek gebruiker (u zoekt een gesprekspartner, geleid door bepaalde gegevens: bijnaam, naam, leeftijd, geslacht of e-mail).

Aanbevolen: