Hoe De Kaartlezer Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Kaartlezer Uit Te Schakelen?
Hoe De Kaartlezer Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Kaartlezer Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Kaartlezer Uit Te Schakelen?
Video: De koppeling, hoe werkt het? 2024, April
Anonim

Tegenwoordig zijn steeds meer verkochte computers uitgerust met ingebouwde kaartlezers. Dit is erg handig, want deze apparaten zijn compatibel met geheugenkaarten van de meeste moderne digitale apparaten, van camera's tot tablets, mobiele telefoons en e-books. Maar er zijn situaties waarin de ingebouwde kaartlezer moet worden uitgeschakeld. Er zijn bijvoorbeeld gevallen waarin de kaartlezer de installatie van het besturingssysteem "verstoort", en twee of drie extra logische stations in het paneel "Deze computer" zijn soms vervelend.

Hoe de kaartlezer uit te schakelen?
Hoe de kaartlezer uit te schakelen?

Noodzakelijk

Computer, kaartlezer, kruiskopschroevendraaier, basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Open de behuizing die het moederbord blootlegt. Draai hiervoor de bevestigingsschroeven aan de achterkant van de behuizing los en schuif het deksel terug.

Stap 2

Zoek de connector op het moederbord waarop de kaartlezer is aangesloten. Om dit te doen, hoeft u alleen maar te traceren waar de kabel vandaan komt. De kaartlezer wordt meestal aangesloten op een van de interne USB-aansluitingen op het moederbord.

Stap 3

Koppel het aansluitblok van de kabel voorzichtig los van de connector door deze naar u toe te trekken. Bevestig daarna het uiteinde van de kabel zodat deze het moederbord raakt en niet in de blades kan komen. Dit kan bijvoorbeeld door het met een plastic stropdas of een stuk dunne geïsoleerde draad aan een van de palen in de behuizing te bevestigen. Zorg ervoor dat het vrije uiteinde van de kaartlezerkabel goed vastzit en sluit het deksel van de behuizing.

Aanbevolen: