Waar Moet Ik De Kaartlezer Plaatsen

Inhoudsopgave:

Waar Moet Ik De Kaartlezer Plaatsen
Waar Moet Ik De Kaartlezer Plaatsen

Video: Waar Moet Ik De Kaartlezer Plaatsen

Video: Waar Moet Ik De Kaartlezer Plaatsen
Video: installatie kaartlezer elektronische identiteitskaart 2024, Mei
Anonim

Een kaartlezer is een multifunctioneel apparaat waarmee u ondersteuning voor verwijderbare flash-kaarten kunt inschakelen, die voornamelijk zijn ontworpen voor gebruik in mobiele apparaten - camera's, mobiele telefoons, tablets, spelers, e-books, enz. Met behulp van een kaartlezer kunt u bestanden naar verwisselbare media kopiëren.

Waar moet ik de kaartlezer plaatsen
Waar moet ik de kaartlezer plaatsen

instructies:

Stap 1

Met de meeste kaartlezers kun je werken met soorten flashkaarten zoals SD, MMC en Memory Stick. Sommige apparaten kunnen extra sleuven bevatten waarin andere opslagmedia kunnen worden geplaatst. Kaartlezers kunnen worden onderverdeeld in twee typen: USB en intern. USB-kaartlezers kunnen worden geïnstalleerd in de poort met dezelfde naam op een laptop of computer, terwijl de interne adapter een verbinding in de behuizing van het apparaat met het moederbord vereist.

Stap 2

Als u een USB-kaartlezer heeft, installeer deze dan in een van de beschikbare USB-poorten op uw computer. Wacht daarna tot het apparaat in het systeem wordt gedetecteerd en de stuurprogramma's automatisch worden geïnstalleerd. Deze adapters vereisen geen handmatige installatie van extra bestanden en worden meestal automatisch gedetecteerd in Windows.

Stap 3

Na het voltooien van de configuratie van het apparaat, kunt u het zien in het gedeelte "Start" - "Computer". Om een USB-flashdrive te gebruiken, plaatst u deze eenvoudig in het apparaat in overeenstemming met de poort die geschikt is voor het type drive dat wordt gebruikt.

Stap 4

Om de interne kaartlezer te installeren, koppelt u eerst de computer los van het stopcontact en schroeft u de zijklep van de behuizing los met een schroevendraaier of speciale vergrendelingen. Onderzoek daarna de sleuf die in dit apparaat wordt gebruikt om verbinding te maken met het moederbord.

Stap 5

Plaats de kaartlezer in een lege ruimte aan de voorkant van uw behuizing en verwijder onnodige afdekkingen die de binnenkant van de computer tegen stof beschermen. Schroef het apparaat op de montageschroeven en steek de juiste moederbordlintkabel erin.

Stap 6

Nadat de bewerking is voltooid, sluit u de computerkap en schakelt u de stroom in. Wacht na het opstarten van het systeem op de automatische detectie van het gebruikte type kaartlezer en de installatie van de stuurprogramma's. Als dit niet het geval is, plaatst u de schijf met stuurprogramma's die bij het apparaat is geleverd in het station van de computer.

Stap 7

Installeer de vereiste bestanden volgens de instructies op het scherm. Start uw computer opnieuw op om de wijzigingen toe te passen. De installatie van de interne kaartlezer is nu voltooid.

Aanbevolen: