Hoe Een Kaartlezer Te Identificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Kaartlezer Te Identificeren
Hoe Een Kaartlezer Te Identificeren

Video: Hoe Een Kaartlezer Te Identificeren

Video: Hoe Een Kaartlezer Te Identificeren
Video: installatie kaartlezer elektronische identiteitskaart 2024, Maart
Anonim

Tegenwoordig heeft bijna elke computer een ingebouwde kaartlezer. Om erachter te komen welk model kaartlezer op uw computer is geïnstalleerd, kunt u het deksel van de systeemeenheid openen en er direct in kijken. Maar deze methode is niet altijd geschikt. Ten eerste valt uw computer mogelijk onder de garantie. In dit geval kan de systeemeenheid worden verzegeld en als u deze opent, vervalt uw garantie. Ten tweede heeft niet elke kaartlezer informatie over zijn model.

Hoe een kaartlezer te identificeren
Hoe een kaartlezer te identificeren

Het is nodig

computer, kaartlezer, AIDA64 Extreme Edition-programma, internettoegang

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Deze computer. Selecteer vervolgens "Apparaatbeheer". Er verschijnt een lijst met alle apparaten die op de computer zijn aangesloten. Loop de lijst goed door. Dit moet uw kaartlezer bevatten.

Stap 2

Als u via "Apparaatbeheer" geen informatie over de kaartlezer hebt ontvangen of het model en de kenmerken van het apparaat in meer detail wilt bepalen, moet u een speciaal programma downloaden voor het bewaken en diagnosticeren van uw computer.

Stap 3

AIDA64 Extreme Edition is een goed programma met een handige en intuïtieve interface. Het duurt ongeveer tien megabyte. U kunt het programma downloaden van de officiële website. De triviale termijn van het gebruik van het programma is een maand. Download en installeer het op uw computer.

Stap 4

Voer het programma uit. Wacht een paar seconden terwijl het systeemgegevens verzamelt. Na het voltooien van dit proces komt u in het hoofdmenu van het programma. Het programmavenster is verdeeld in twee delen. Zoek in het rechterdeel van het venster het onderdeel "Fysieke apparaten" en klik erop met de rechtermuisknop. Er verschijnt een venster met alle fysieke apparaten. Sleep de schuifregelaar van het venster naar beneden totdat de regel USB-apparaten verschijnt. Onder deze apparaten bevindt zich een kaartlezer.

Stap 5

Als u aanvullende parameters van de kaartlezer wilt definiëren, vindt u aan de linkerkant van het hoofdmenu van het programma het tabblad "Apparaten". Tegenover dit tabblad staat een pijl. Klik erop met de linkermuisknop. Er verschijnt een lijst met apparaten. Zoek in deze lijst de regel "USB-apparaten" en klik erop met de linkermuisknop.

Stap 6

Het venster dat verschijnt, toont de volledige lijst met USB-apparaten. Om gedetailleerde informatie over de kaartlezer te krijgen, klikt u op de pijl naast de naam. Als u niet precies weet welk van de apparaten een kaartlezer is, kunt u alle USB-apparaten één voor één openen.

Aanbevolen: