Een Kaartlezer Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Kaartlezer Aansluiten
Een Kaartlezer Aansluiten

Video: Een Kaartlezer Aansluiten

Video: Een Kaartlezer Aansluiten
Video: installatie kaartlezer elektronische identiteitskaart 2024, April
Anonim

De kaartlezer is een erg handig apparaat. Flash-drives voor een telefoon, camera of ander apparaat zijn er in verschillende formaten. Tegelijkertijd is het niet erg handig om verschillende adapters te gebruiken, om het apparaat via een USB-kabel aan te sluiten. Met de kaartlezer kunt u een flashstation van elk formaat op uw computer aansluiten. Het volstaat om dit apparaat te kopen en op uw pc te installeren.

Een kaartlezer aansluiten
Een kaartlezer aansluiten

Het is nodig

computer, kaartlezer, schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Kaartlezers worden meestal aangesloten op de USB-interface op het moederbord. Neem de technische documentatie voor uw computer en zoek waar de USB-verbindingsinterface zich op het moederbord bevindt. Koppel de stroom naar de computer los en verwijder de kap van de systeemeenheid. Onderzoek het moederbord zorgvuldig. Zoek de USB-verbindingsinterface erop volgens het diagram van het moederbord van uw computer. Als u het moederbordschema niet hebt, zoekt u de USB-verbindingsinterface rechtstreeks op het moederbord zelf. Het zou niet moeilijk moeten zijn. Het kan alleen langer duren.

Stap 2

Wanneer de USB-interface is gevonden, sluit u het snoer van uw kaartlezer aan. Meestal wordt de kaartlezer geïnstalleerd in een lege ruimte aan de voorkant van de computerbehuizing. Er is een speciaal compartiment voor het installeren van extra apparatuur. Om het daar te installeren, verwijdert u de kap aan de voorkant van de computer en plaatst u de kaartlezer in het compartiment van de systeemeenheid.

Stap 3

Na het installeren van de apparatuur, haast u niet om het deksel van de systeemeenheid te sluiten. Sluit de stroom aan op de computer en zet hem aan. Wacht tot het besturingssysteem volledig is geladen. Wanneer het besturingssysteem volledig is geladen, verschijnt er een inscriptie dat er nieuwe hardware is gevonden en dat de stuurprogramma's worden geïnstalleerd. Wacht tot het einde van dit proces totdat het bericht "Het apparaat is succesvol aangesloten en klaar om te werken" verschijnt.

Stap 4

Test nu de juiste werking van de kaartlezer. Als de verbinding is gelukt, zou het goed moeten werken, maar het testen van het apparaat is nog steeds niet overbodig. Om dit te doen, plaatst u eenvoudig een willekeurige flashdrive in de kaartlezer en kopieert u eerst de informatie van de computer naar de computer en vervolgens terug. Als alles werkt, sluit u de computer af en bevestigt u de kap van de systeemeenheid.

Aanbevolen: