Een Scanner Downloaden

Inhoudsopgave:

Een Scanner Downloaden
Een Scanner Downloaden

Video: Een Scanner Downloaden

Video: Een Scanner Downloaden
Video: Как скачать антивирусный сканер Emsisoft Emergency Kit на русском и пользоваться 2024, Mei
Anonim

Een scanner is een apparaat dat tekst en afbeeldingen van papieren media kan vertalen naar elektronische. U kunt dus een scanner gebruiken om uw foto's te digitaliseren, de teksten van tijdschriften te scannen, boeken voor bewerking in teksteditors.

Een scanner downloaden
Een scanner downloaden

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - scanner.

instructies:

Stap 1

Profiteer van alle voordelen van het gebruik van de scanner door de scanner op uw computer te installeren. Veel moderne scanners ondersteunen de automatische installatiefunctie, nadat u de scanner hebt aangesloten en ingeschakeld, zal het systeem deze automatisch detecteren en het stuurprogramma installeren. Installeer hardware handmatig als automatische detectie mislukt.

Stap 2

Sluit de scanner aan op de computer, zet hem aan en laad het besturingssysteem Windows XP, ga naar het hoofdmenu, selecteer de opdracht "Configuratiescherm". Dubbelklik op het pictogram Scanners en camera's om de scanner aan te sluiten en te installeren. Selecteer het pictogram Scanners om naar de gewenste map te navigeren. Het beschrijft alle beeldapparaten die op uw computer zijn aangesloten. Als de scanner die u hebt aangesloten er niet is, moet u de scanner in het XP-systeem installeren. Dubbelklik op het pictogram Hardware toevoegen en de wizard Scanner verbinden wordt geopend.

Stap 3

Selecteer in het eerste venster van de "Installatiewizard" de fabrikant van de scanner en selecteer vervolgens in het volgende veld het specifieke model van uw scanner. Klik volgende". Selecteer de optie "Zoeken naar stuurprogramma op verwisselbaar apparaat". Klik op de knop Bladeren en selecteer de schijf met scannerstuurprogramma die bij uw scanner is geleverd. Klik OK. Er wordt gezocht naar de benodigde stuurprogramma's om de scanner aan te sluiten. Ga naar het volgende venster door op de knop "Volgende" te klikken, selecteer in het volgende venster de optie "Automatische poortselectie". Klik volgende. Voer de naam van uw scanner in, daaronder wordt de scanner weergegeven in alle vensters, mappen en dialoogvensters waar deze zal worden gebruikt. Klik volgende". Klik in het volgende venster op Voltooien. Start je computer opnieuw op.

Aanbevolen: