Een Programma Downloaden Van Een USB-flashstation

Inhoudsopgave:

Een Programma Downloaden Van Een USB-flashstation
Een Programma Downloaden Van Een USB-flashstation

Video: Een Programma Downloaden Van Een USB-flashstation

Video: Een Programma Downloaden Van Een USB-flashstation
Video: How to Install Software on a USB Flash Drive 2024, Mei
Anonim

Waarschijnlijk heeft elke gebruiker de meest gevraagde programma's. En natuurlijk wil ik ze heel graag altijd bij de hand hebben. Om dit te doen, hoeft u alleen de applicatie op een USB-flashstation te installeren. Deze procedure heeft zijn eigen bijzonderheden, die verschillen van de gebruikelijke installatie van het programma op de harde schijf van de computer.

Een programma downloaden van een USB-flashstation
Een programma downloaden van een USB-flashstation

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - USB-stick;
  • - software voor de USB-stick Portable soft;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Alle volledige versies van programma's die op de harde schijf van een computer zijn geïnstalleerd, worden geregistreerd in het register. Dergelijke programma's kunnen eenvoudigweg niet op een standaard USB-flashstation worden geïnstalleerd zonder speciale handelingen. U moet een USB-flashstation converteren naar een opstartbare, veel parameters wijzigen. En het is niet zo dat alles goed komt. Maar er is nog een andere optie, namelijk het gebruik van speciale software waarvoor geen volledige installatie nodig is. Het is op zijn voorbeeld dat de procedure voor het installeren en downloaden van programma's vanaf een USB-stick zal worden overwogen.

Stap 2

Deze speciale software heet Portable soft. Om het op internet te vinden, moet u eerst het programma dat u nodig hebt registreren en vervolgens Portable soft toevoegen. Als u bijvoorbeeld Office moet downloaden, typt u in de zoekmachine respectievelijk "Download Office, Portable soft". Als alternatief kunt u naar sites gaan die Portable soft-programma's hebben en direct op zo'n site naar de gewenste toepassing zoeken. Nadat het programma is gevonden, downloadt u het. Pak het archief indien nodig uit.

Stap 3

De distributiekit van het programma is slechts één bestand. Het weegt natuurlijk veel minder dan de volledige versie van het programma. Kopieer dit bestand naar uw flashstation. U hoeft verder niets te doen. Dubbelklik gewoon op het bestand op de flashdrive en de applicatie wordt gestart. Sommige programma's van een USB-flashstation werken iets langzamer, vooral antivirusprogramma's. Bovendien zijn in de meeste toepassingen, zoals Portable soft, alleen de meest noodzakelijke functies beschikbaar. Door deze vereenvoudiging wordt het mogelijk om het programma niet te installeren.

Stap 4

Zo kunt u alle programma's die u het meest nodig heeft in één keer op uw flashdrive opslaan en op elk moment zeer snel laden. Bijna alle programma's hebben hun eigen analoge Portable soft.

Aanbevolen: