Hoe Een Scanner Op Een Laptop Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Scanner Op Een Laptop Aan Te Sluiten
Hoe Een Scanner Op Een Laptop Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Scanner Op Een Laptop Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Scanner Op Een Laptop Aan Te Sluiten
Video: Windows 10 - Document inscannen met je scanner 2024, Maart
Anonim

Veel gebruikers kunnen zich hun werk op een computer niet voorstellen zonder een MFP, printer of scanner. Deze apparaten moeten correct zijn aangesloten en geconfigureerd om alle vereiste functies uit te voeren.

Hoe een scanner op een laptop aan te sluiten
Hoe een scanner op een laptop aan te sluiten

Noodzakelijk

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Haal de scanner uit de doos en installeer deze hardware op de gewenste locatie. Moderne hulpapparatuur wordt via USB-connectoren op computers aangesloten. Er is een USB-naar-USB-B-kabel nodig om de scanner op een pc aan te sluiten. Verbind uw apparaat met uw mobiele computer.

Stap 2

Zet je laptop en scanner aan. Wacht tot het besturingssysteem is geladen en automatisch nieuwe hardware detecteert. Als Windows de juiste stuurprogramma's voor deze scanner niet kan vinden, installeer ze dan zelf.

Stap 3

Om dit te doen, is het beter om de schijf te gebruiken die bij de scanner is geleverd. Plaats het in uw dvd-station en wacht tot het opstartmenu verschijnt. Installeer het voorgestelde programma.

Stap 4

Als u niet over de vereiste schijf beschikt, probeer dan de software automatisch bij te werken via internet. Open het menu Apparaatbeheer en zoek de hardware die is gemarkeerd met een uitroepteken. Klik met de rechtermuisknop op de naam van de aangesloten scanner en selecteer "Stuurprogramma's bijwerken".

Stap 5

Geef de optie "Automatische installatie" op en wacht op het zoeken naar geschikte bestanden. Als deze methode niet effectief is geweest, bezoek dan de website van het bedrijf dat deze scanners produceert. Zoek de downloadsectie en download de door het bedrijf aanbevolen software. Installeer het programma en start uw computer opnieuw op.

Stap 6

Open het Configuratiescherm en selecteer het menu Apparaten en printers. Wacht terwijl de lijst met aangesloten randapparatuur is voltooid. Klik met de rechtermuisknop op uw scannerpictogram en selecteer de optie Dit apparaat automatisch gebruiken. Controleer de aangesloten apparatuur op functionaliteit. Pas de parameters van de resulterende afbeeldingen aan met behulp van het geïnstalleerde hulpprogramma.

Aanbevolen: