Een Spel Downloaden Naar Een Laptop

Inhoudsopgave:

Een Spel Downloaden Naar Een Laptop
Een Spel Downloaden Naar Een Laptop

Video: Een Spel Downloaden Naar Een Laptop

Video: Een Spel Downloaden Naar Een Laptop
Video: How To Download Games In Pc/Laptop (2021) 2024, Mei
Anonim

Het kiezen van het juiste spel is waarschijnlijk het moeilijkste deel van een amateurspeler. Als je echter een schijf bij de game hebt gekocht, heb je een nieuwe taak: deze op je laptop installeren.

Een spel downloaden naar een laptop
Een spel downloaden naar een laptop

instructies:

Stap 1

Ondanks de complexe naam (installatie), is het proces van het installeren van de game (en elk programma) vrij eenvoudig. Voordat u een game op een laptop installeert, moet u ervoor zorgen dat aan de hardwarevereisten van de game is voldaan. Elke min of meer complexe game heeft zijn eigen systeemvereisten, die meestal worden aangegeven op de achterkant van de verpakking van de schijf. Als je laptop niet eens aan de minimale vereisten voldoet, heeft het helaas geen zin om dit spel te installeren. Probeer de schijf in een winkel te vervangen.

Stap 2

Plaats de schijf in het laptopstation. Wacht tot de media-autorun werkt en het startvenster van de game-installatie op het scherm verschijnt. Als autorun is uitgeschakeld of niet werkte, ga dan naar de sectie optische media en start de installatie van het spel handmatig. Klik hiervoor op "Mijn Computer". Selecteer vervolgens de naam van de schijf en klik er met de rechtermuisknop op. Klik in het contextmenu op "Openen met Verkenner".

Stap 3

Volg de stappen in de installatiewizard. Meestal zijn dit standaardverzoeken: op welke partitie het spel moet worden geïnstalleerd, of een map moet worden gemaakt in het menu "Start", of een snelkoppeling op het bureaublad moet worden gemaakt en andere initiële parameters. We raden aan om games op partitie D of een andere te installeren, zonder de systeempartitie C te beïnvloeden, aangezien moderne games veel vrije ruimte nodig hebben.

Stap 4

Als het spel bij het opstarten een schijf vereist, kun je voor het gemak een afbeelding van de spelschijf maken en deze op de virtuele schijf aansluiten. Veel games hebben echter ingebouwde beveiliging en de beeldbewerking kan mislukken met een fout. Nadat de installatie is voltooid, start u het spel. Als je foutmeldingen krijgt wanneer je het probeert te starten, haast je dan niet om ze te sluiten en het spel te verwijderen. Zoek op internet naar de fout die zich voordoet en ontdek hoe u deze kunt oplossen.

Aanbevolen: