Hoe Een Spel Van Een Schijf Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Spel Van Een Schijf Te Downloaden
Hoe Een Spel Van Een Schijf Te Downloaden

Video: Hoe Een Spel Van Een Schijf Te Downloaden

Video: Hoe Een Spel Van Een Schijf Te Downloaden
Video: How To Install Games On Your Secondary Hard Drive 2024, April
Anonim

Wanneer u de distributiebestanden (installatiebestanden) van de spelschijf naar uw pc moet kopiëren, wordt dit zowel gedaan om een reservekopie op te slaan (in geval van beschadiging of verlies van de schijf), als in het geval dat de schijf moet worden weggegeven.

Hoe een spel van een schijf te downloaden
Hoe een spel van een schijf te downloaden

instructies:

Stap 1

De eerste manier is om de volledige inhoud van de schijf rechtstreeks te kopiëren. U moet de schijf openen in Verkenner, alle inhoud van de hoofdmap selecteren en deze kopiëren, de gekopieerde schijf in de gewenste map op de harde schijf van de pc plakken.

Stap 2

De tweede manier is om een schijfkopie te maken. Selecteer in het programma voor het maken van een schijfkopie (bijvoorbeeld DaemonTools of Alcohol 120%), het item "Schijfkopie maken". Geef in het verschenen menu van het programma de schijf op die moet worden gekopieerd (afbeelding gemaakt). Vervolgens moet u het type afbeelding specificeren dat moet worden gemaakt (de extensie), de map voor het opslaan van de afbeelding op de harde schijf en de naam van de toekomstige afbeelding. U kunt ook individuele instellingen opgeven voor het maken van een schijfkopie, maar dit is niet vereist. Nadat u alle benodigde instellingen en parameters hebt opgegeven, moet u op de knop "Afbeelding maken" klikken. Het creatieproces kan enkele minuten tot zeer lange tijd in beslag nemen (afhankelijk van de grootte van de schijf en de specifieke inhoud ervan).

Aanbevolen: