Hoe U Uw Stem Kunt Veranderen Met Voice Changer Diamond

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Stem Kunt Veranderen Met Voice Changer Diamond
Hoe U Uw Stem Kunt Veranderen Met Voice Changer Diamond

Video: Hoe U Uw Stem Kunt Veranderen Met Voice Changer Diamond

Video: Hoe U Uw Stem Kunt Veranderen Met Voice Changer Diamond
Video: Программа для изменения голоса Voice Changer Diamond 2024, April
Anonim

Om de stem van een sprekende persoon in Skype en zijn analogen te veranderen, is er een speciale applicatie die vrij eenvoudig te beheersen is. Het is beschikbaar voor verschillende versies van Windows, heeft een duidelijke interface en laadt het systeem praktisch niet.

Hoe u uw stem kunt veranderen met Voice Changer Diamond
Hoe u uw stem kunt veranderen met Voice Changer Diamond

Noodzakelijk

AV Voice Changer Diamond-programma

instructies:

Stap 1

Download AV Voice Changer Diamond van de officiële website van de ontwikkelaar of een andere vertrouwde bron. Open de downloadmap en start de software-installatie. Installeer AV Voice Changer Diamond op uw computer volgens de instructies in de menu-items. Voer de eerste installatie uit van het programma dat u hebt geïnstalleerd, stel algemene parameters in voor het gebruik en de integratie met andere programma's op uw computer.

Stap 2

Zorg ervoor dat u verbonden bent met internet. Start Skype, Mail.ru Agent of een ander programma dat u gebruikt om via het netwerk te chatten. Log in en start vervolgens de nieuw geïnstalleerde AV Voice Changer Diamond-software. Zorg ervoor dat de microfoon die op uw computer is aangesloten goed werkt. Zorg er ook voor dat in de geluidskaartinstellingen in het configuratiescherm de microfoon wordt uitgeschakeld. Stel het maximale hoorbaarheidsniveau in waarop uw stem helder en verstaanbaar klinkt.

Stap 3

Wanneer u een oproep verzendt naar een persoon in het online conversatieprogramma, schakelt u het AV Voice Changer Diamond-programma in, specificeert u in de instellingen de nodige afwijkingen van uw echte stem. Gebruik indien nodig speciale sjablonen die de stem kinderachtig, volwassen, hoger of lager enzovoort maken.

Stap 4

Als u uw stem niet goed kunt horen, zorg er dan voor dat u het microfoonvolume op het optimale niveau op uw computer instelt. Dit gebeurt meestal wanneer het volume te hoog of te laag is, in welk geval de instelling moet worden gedaan in de chatsoftware of rechtstreeks in het besturingssysteem zelf. Ook kunnen storingen worden veroorzaakt door apparatuur van lage kwaliteit.

Aanbevolen: