Hoe U De Computer U Met Een Stem Kunt Laten Begroeten

Hoe U De Computer U Met Een Stem Kunt Laten Begroeten
Hoe U De Computer U Met Een Stem Kunt Laten Begroeten

Video: Hoe U De Computer U Met Een Stem Kunt Laten Begroeten

Video: Hoe U De Computer U Met Een Stem Kunt Laten Begroeten
Video: How To Fix Your Mic on Xbox One When You Can’t talk 2024, April
Anonim

Deze truc is beschikbaar voor alle eigenaren van computers met Windows 7, 8 of 10 versies. Slechts 5 minuten tijd en een paar eenvoudige manipulaties zullen de spraakmogelijkheden van de computer doen ontwaken en u elke keer dat u hem aanzet begroeten met behulp van een gesynthetiseerde stem.

Hoe u de computer u met een stem kunt laten begroeten
Hoe u de computer u met een stem kunt laten begroeten

Het welkomstbericht met een aanpasbare gesproken prompt bij het opstarten is beschikbaar voor alle besturingssystemen in de Windows-familie. Wat de computer precies zal zeggen als deze wordt aangezet, wordt in een speciaal tekstbestand geschreven. Een of meer woorden kunnen worden gebruikt als welkomstwoord. De tekst zelf, die we als welkomstwoord aan de computer vragen, moet in het Latijn zijn geschreven.

1. Maak een tekstdocument. De locatie doet er niet toe

2. Kopieer en plak de volgende vermelding erin:

Stel sapi = CreateObject ("sapi.spvoice") in

sapi. Spreek "liguster".

In dit item is het woord "Privet" het commando voor de computer om te spreken. U kunt dit woord vervangen door uw naam of door de uitdrukking die u wilt horen.

3. Sla de wijzigingen op in het tekstbestand door in het menu op de opdracht "opslaan als" te klikken. Het besturingssysteem zal op de harde schijf aanbieden om de locatie te kiezen waar het bestand zal worden opgeslagen. Het enige wat we hoeven te doen is de bestandsextensie in de naam aan te geven. Als resultaat zou de naam van het tekstbestand er als volgt uit moeten zien: "de naam van het bestand zelf.vbs"

4. Sleep het gemaakte document naar het opstarten.

Voordat u dit doet, moet u toegang krijgen tot verborgen bestanden en mappen. Ga hiervoor naar het configuratiescherm en klik op het pictogram "mapinstellingen", ga naar het tabblad "weergave". Het enige dat u nog hoeft te doen, is een vinkje te plaatsen voor het item "verborgen bestanden en mappen weergeven" en uw keuze te bevestigen door op de OK-knop te drukken. De benodigde toegang is verkregen, het enige wat nog moet gebeuren is het uploaden van het resulterende bestand met de vbs-extensie naar de gewenste directory: Mijn computer / schijf C / Gebruikers / gebruikersnaam / AppData / Roaming / Microsoft / Windows / Hoofdmenu / Programma's / Opstarten.

5. Start uw computer opnieuw op

Aanbevolen: