Hoe De Stem In Voice Changer Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Stem In Voice Changer Te Veranderen
Hoe De Stem In Voice Changer Te Veranderen

Video: Hoe De Stem In Voice Changer Te Veranderen

Video: Hoe De Stem In Voice Changer Te Veranderen
Video: Stem Vervormer!!! (Leren Trollen #5) 2024, Mei
Anonim

Wil je je vriend in de maling nemen via de telefoon of anoniem bellen? Dan kun je niet zonder Voice changer. Het feit is dat deze software speciaal is gemaakt om de stem onherkenbaar te veranderen.

Hoe de stem in Voice changer te veranderen
Hoe de stem in Voice changer te veranderen

Noodzakelijk

  • - personal computer met toegang tot het wereldwijde netwerk;
  • - een telefoon met antwoordapparaat.

instructies:

Stap 1

Download de volledige versie van het programma Voice changer op internet en installeer het op uw computer. Geef de software-interface na installatie meteen een klassieke uitstraling. Klik hiervoor op de knop Skins en selecteer Klassiek. De klassieke vorm van het programma is handiger in gebruik: het werkt veel sneller en bovendien is het begrijpelijker voor de gebruiker.

Stap 2

Ga naar het instellingenmenu van het programma Voice changer en verhoog in het tabblad Algemeen het microfoongevoeligheidsniveau. Geef met behulp van het tabblad Filter negeren de naam op van de programma's waarin het verwerkte geluid ongewijzigd wordt verzonden. Stel in het tabblad Nickvoice-regels de programma's in waarin het geluid wordt gewijzigd.

Stap 3

Om een mannenstem te converteren, klik je op Nickvoices en selecteer je het tabblad Voor mannelijke invoerstemmen, om met een vrouwenstem te werken, gebruik je het tabblad Voor vrouwelijke invoerstemmen. Alle aangebrachte wijzigingen worden "aangezet" met de Aan-toets en "uitgeschakeld" met de Uit-toets.

Stap 4

Dit programma kan worden gebruikt om een zin met een aangepaste stem op te nemen in een antwoordapparaatbestand. Ga hiervoor naar het Recorder-menu en ga naar de instellingen (dit is de meest rechtse knop). Stel vervolgens in de instellingen de plaats in waar het gewijzigde bestand zal worden geschreven - Basismappen en vorm de naamsjabloon. Wijzig daarna op het tabblad Encoders de codecs door met de computermuis op het profiel te dubbelklikken en de gewenste codec in het vervolgkeuzemenu te selecteren.

Aanbevolen: