Hoe U Uw Stem Kunt Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Stem Kunt Veranderen
Hoe U Uw Stem Kunt Veranderen

Video: Hoe U Uw Stem Kunt Veranderen

Video: Hoe U Uw Stem Kunt Veranderen
Video: 👉★Stemvervormer - Stem Veranderen in Video - Hoe kan je stem vervormen in video? 2024, Mei
Anonim

Je moet je stem in de video om de een of andere reden niet herkennen. Dit is niet moeilijk als je een computer hebt en verschillende eenvoudige programma's om met video en audio te werken. U kunt bijvoorbeeld het videobewerkingsprogramma Adobe Premier Pro gebruiken.

Hoe u uw stem kunt veranderen
Hoe u uw stem kunt veranderen

Het is nodig

Computer, audio- / videobestand, Adobe Premier Pro, Premier-vaardigheden

instructies:

Stap 1

Start Adobe Premier Pro. Volg hiervoor de onderstaande volgorde. Klik op de START-knop, selecteer het Adobe Premier Pro-programma, start een nieuw project. Wanneer de programma-interface wordt geopend. Selecteer "Bestand", "Importeren" en selecteer het bestand waarmee u wilt werken. Klik op de knop "Openen". Het programma zal het geselecteerde bestand automatisch in het "Project"-venster plaatsen.

Stap 2

Sleep het bestand met de muis naar het videospoor. De audio wordt er automatisch onder geplaatst, op de track "Audio 1". Klik met de rechtermuisknop op een bestand in de track. Selecteer in het geopende tabblad "Videobeelden ontkoppelen". Met deze opdracht wordt video van audio gescheiden. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de audiotrack, selecteer "Snelheid / Duur". Stel in de kolom "Snelheid" het snelheidspercentage in. Als u de afspeelsnelheid van de audio iets vertraagt (d.w.z. het percentage verlaagt), wordt de opgenomen stem iets langzamer afgespeeld. U zult horen dat het timbre en de toonhoogte van de stem zullen veranderen (deze wordt "lager"), de spraaksnelheid, articulatie zal veranderen.

Stap 3

Sla je resultaat op. Klik op "Bestand", "Opslaan als", geef de map op waarin u het bestand wilt opslaan. Het programma zal het opslaan in "wav"-formaat als u ervoor kiest om alleen audio op te slaan. Of in "avi"-formaat als u samen met de video opslaat.

Aanbevolen: