Microsoft Frontpage Als Een Manier Om Een website Te Maken

Inhoudsopgave:

Microsoft Frontpage Als Een Manier Om Een website Te Maken
Microsoft Frontpage Als Een Manier Om Een website Te Maken

Video: Microsoft Frontpage Als Een Manier Om Een website Te Maken

Video: Microsoft Frontpage Als Een Manier Om Een website Te Maken
Video: Как создать сайт самому в программе Frontpage 2024, April
Anonim

Om vandaag uw site te maken, is het helemaal niet nodig om programmeertalen of speciale technische vaardigheden te kennen. Met behulp van het FrontPage-programma uit de Microsoft Office-suite kunt u snel een zeer goede site bouwen die, wanneer deze op een server wordt geplaatst, goede functionaliteit zal hebben.

Microsoft Frontpage als een manier om een website te maken
Microsoft Frontpage als een manier om een website te maken

Noodzakelijk

FrontPage-software

instructies:

Stap 1

Dit programma werd constant opgenomen in het Microsoft Office-pakket, inclusief versie 2003, met de release van nieuwe versies (2007 en 2010), het werd vervangen door respectievelijk Microsoft Expression Web en Microsoft Office SharePoint Designer. Als u FrontPage niet hebt, moet u de installatieschijf of de distributie ervan vanaf uw harde schijf uitvoeren. Selecteer in de opties Microsoft FrontPage en klik op de knop Installeren.

Stap 2

Nadat u het programma heeft gestart, begint u met het maken van uw eigen webpagina, de zogenaamde site. De hoofdpagina moet de hoofdpagina zijn, het wordt ook als de eerste pagina beschouwd. Selecteer de benodigde elementen op de werkbalk en sleep ze naar het formulier voor het maken van pagina's (menu's, zijkolommen, tekstinvoegingen). Als u nog niet weet hoe uw site eruit zal zien, is het aan te raden om kant-en-klare sjablonen te gebruiken. Met hun hulp krijgt uw project het eerste "gezicht".

Stap 3

Afbeeldingen van sjablonen zijn te vinden in de sectie "Andere paginasjablonen". Bekijk ze en klik op de sjabloon om het nieuwe ontwerp op uw site toe te passen. Vervolgens kan elk element worden vervangen door een geschikt element, inclusief kleur, grootte en de locatie.

Stap 4

Maar naast de bestaande sjablonen heeft u de mogelijkheid om de opgeslagen exemplaren van de pagina's te gebruiken. Om dit te doen, slaat u de internetpagina op uw harde schijf op met Internet Explorer, omdat: FrontPage wordt mogelijk gemaakt door deze browser-engine. En klik in de editor op "Maken van een bestaande webpagina", geef het pad op en ga door met het bewerken van de elementen.

Stap 5

Om nog enkele geneste pagina's te maken, moet u op het bovenste menu "Bestand" klikken en het item "Nieuw" selecteren. Ga vervolgens naar het gedeelte "Andere sitesjablonen" en klik op het item "Lege site". Klik in het geopende venster op de knop "Nieuwe pagina". Dubbelklik op de naam om een nieuwe pagina te bewerken.

Stap 6

Om een project op een hosting te plaatsen, slaat u het op uw harde schijf op. Gebruik de ontvangen bestanden op uw server.

Aanbevolen: