Een Website Maken Met Het Programma

Inhoudsopgave:

Een Website Maken Met Het Programma
Een Website Maken Met Het Programma

Video: Een Website Maken Met Het Programma

Video: Een Website Maken Met Het Programma
Video: Website Maken in 3 Minuten (Gratis Software) 2024, Mei
Anonim

Met moderne software hoef je geen programmeur of webdesigner te zijn om een simpele persoonlijke website te maken. Zelfs als u nog nooit een website heeft gemaakt en de HTML-tagtaal niet kent, zal het gebruik van het eenvoudige en functionele FrontPage-programma u helpen snel de benodigde pagina's te bouwen, de structuur en het ontwerp te vormen en de site op de server te publiceren samen met alle gedownloade bestanden.

Een website maken met het programma
Een website maken met het programma

Noodzakelijk

FrontPage-programma

instructies:

Stap 1

Installeer eerst FrontPage op uw computer.

Om een webpagina te maken, voert u het programma uit en maakt u een startpagina - dit is de zogenaamde "startpagina" van de site. Definieer de structuur van de pagina en rangschik informatie en menu's erover, en stel de achtergrond en ontwerpelementen in. In het programma zelf vind je diverse templates, kant-en-klare buttons en paginafragmenten.

Als je geen zin hebt om je startpagina handmatig te maken, gebruik dan een vooraf gebouwde sjabloon of een opgeslagen webpagina van een andere site.

Stap 2

Om een sjabloon te gebruiken, selecteert u de sectie "Andere paginasjablonen" en zoekt u een geschikte tussen de voorgestelde sjablonen. Verdere ontwikkeling van de pagina gebeurt aan de hand van een kant-en-klaar sjabloon.

Als je de structuur van een pagina op internet leuk vindt, sla deze dan op je computer op en selecteer het item "Maken van een bestaande webpagina" in het taakgebied en specificeer het pad naar de pagina, en maak op basis daarvan een toekomstige site.

Stap 3

Eén webpagina is echter niet genoeg. Meestal wil de gebruiker een hele website maken. U kunt hyperlinks toevoegen en pagina's handmatig genereren door op Bestand en Nieuw te klikken, vervolgens de sectie Andere sitesjablonen te openen en Lege site te selecteren.

Klik daarin op de knop "Nieuwe pagina" om een startpagina te maken. Dubbelklik erop om de bewerkingsmodus van de index.htm-pagina te openen. Om extra pagina's te maken, klikt u op de knop Nieuwe pagina in de navigatiebalk en vult u de pagina's met inhoud en voegt u er structuur en ontwerp aan toe.

Stap 4

Ook kunt u het kant-en-klare websitesjabloon opnieuw gebruiken. Selecteer in het gedeelte "Maken" het item "Websitesjablonen" en kies de sjabloon die u leuk vindt, die alleen met inhoud en illustraties hoeft te worden gevuld.

Aanbevolen: