Zelf Een Website Maken In De Website Builder

Inhoudsopgave:

Zelf Een Website Maken In De Website Builder
Zelf Een Website Maken In De Website Builder

Video: Zelf Een Website Maken In De Website Builder

Video: Zelf Een Website Maken In De Website Builder
Video: My-WebsiteBuilder - Laat een Website Maken! 2024, April
Anonim

Voorheen leek het maken van een website voor velen een tijdrovende en onbegrijpelijke taak, maar tegenwoordig wordt het enorm vergemakkelijkt door handige en begrijpelijke websitebouwers waarmee u presentabele en stijlvolle persoonlijke pagina's kunt maken zonder serieus geld om te betalen voor de werk van een ontwerper en webmaster. De voordelen van een websitebouwer liggen voor de hand als u geen webinterface-expert bent. Het programma denkt voor u na over de structuur van de pagina, maakt scripts, markeert gebieden en helpt u bij het plaatsen van bepaalde modules en ontwerpoplossingen, en kiest een ontwerpsjabloon als u niet met uw eigen ontwerp wilt komen. Hier is een lijst met de meest populaire websitebouwers die u kunnen helpen bij het maken van uw startpagina.

Zelf een website maken in de website builder
Zelf een website maken in de website builder

instructies:

Stap 1

Mensen. Ru.

Deze bron heeft zowel aanzienlijke voordelen als aanzienlijke nadelen, maar desondanks is het een van de meest populaire op het Russische internet. Het zal niet moeilijk zijn om de eenvoudigste persoonlijke website op Narod.ru te maken, zelfs voor iemand die voor het eerst het world wide web ziet. Narod.ru biedt een groot aantal ontwerpsjablonen, die u elk naar eigen goeddunken kunt selecteren en bewerken. De styling in deze constructor is echter vrij eenvoudig en niet origineel. Bovendien impliceert deze constructor geen groot aantal sitebewerkingsopties.

Stap 2

Ucoz.ru

Veel mensen noemen deze constructor succesvoller dan de constructor op narod.ru. Binnen enkele minuten heb je een persoonlijke website tot je beschikking met ruime inhoudsbewerkings- en ontwerpmogelijkheden. Als u niet in de war bent door een domein op het derde niveau, gebruik dan gerust deze constructor, deze ondersteunt het gebruik van CSS, wat betekent dat u meer bronnen en middelen zult hebben voor het oorspronkelijke ontwerp van uw site.

Stap 3

Wordpress.com

Strikt genomen is dit niet zozeer een websitebouwer als wel een blogbouwer, maar door een blog op WordPress te maken, creëert u een bron met solide potentieel, aangezien deze service gerespecteerd en gezaghebbend is. De constructor is gemakkelijk te gebruiken, je kunt er veel ontwerpsjablonen voor vinden, evenals plug-ins die vrij beschikbaar zijn op internet.

Aanbevolen: